Τρίτη 11 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΣΤΗΝ ΕΠΕΤΕΙΟ ΤΟΥ ΚΙΛΕΛΕΡ Η ΝΕΑ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

Για να λυθούν τα προβλήματα, θα χρειαστούν σκληροί, μακροχρόνιοι και πιο συντονισμένοι αγώνες, με όλες τις δοκιμασμένες, αλλά και νέες, μορφές και μέσα πάλης, τονίζει η ανακοίνωση της Συντονιστικής Επιτροπής Αγροτών Θεσσαλίας

Ραντεβού στο Κιλελέρ έδωσαν οι αγρότες της Θεσσαλίας και ολόκληρης της χώρας, μετά την επιτυχή ολοκλήρωση των τελευταίων μεγάλων αγροτικών κινητοποιήσεων. Μετά από δυο βδομάδες συνεχών, πολύμορφων κινητοποιήσεων, αποχώρησαν με το κεφάλι ψηλά και την υπόσχεση πως να ξαναβγούν στους δρόμους.

Είχε προηγηθεί μεγαλειώδης συγκέντρωση στις Μικροθήβες, όπου χιλιάδες αγρότες, μαζί με εργάτες, καθηγητές, νέους, καταδίκασαν το αυταρχικό πρόσωπο της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ και διαδήλωσαν την απόφασή τους για συντονισμό των λαϊκών αγώνων, ενάντια στις αντιλαϊκές πολιτικές.

Την ίδια ώρα έντονα αποδοκιμάζονταν, από τους ίδιους τους οπαδούς του ΠΑΣΟΚ, οι υπουργοί που έσπευσαν στην "εκστρατεία ενημέρωσης".

"Αποδείχτηκε και πάλι ότι το ποτάμι μπήκε στο δρόμο του και δε γυρίζει πίσω", υπογραμμίζει με ανακοίνωσή του το ΚΚΕ, υπογραμμίζοντας την ανάγκη ενός παλλαϊκού μετώπου πάλης, που θα στήσει παντού "μπλόκα" εναντίον της πολιτικής της κυβέρνησης και της ΕΕ.


ΣΕΛ.  16   -   22

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ