Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ενα είναι το ΠΑΣΟΚ κι ο Σημίτης ο προφήτης του...

ΠΑΛΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΛΑΟ βρέθηκε χτες ο Σημίτης, με την περιοδεία του στα Λιόσια. Για να καταλάβετε, ούτε ...3 σειρές αστυνομικών και ΜΑΤατζήδων δεν τον χώριζαν από το πλήθος! Τόσο κοντά!

****

Εκανε και δήλωση μεγαλεπήβολη το θηρίο: "Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα κι έχει τη στήριξη της μεγάλης μάζας". Μήπως εννοούσε ..."της μεγάλης ΜΠΑΖΑΣ"; Γιατί αυτή σίγουρα την έχει. Ρωτήστε και τη Βάσω.

****

ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΟ-ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ είναι σαφές ότι είμαστε με το "αριστερό" ΠΑΣΟΚ. Θέλουμε να μας τα παίρνουν, με στόχο την "αναδιανομή του εθνικού πλούτου", όχι για την "πρόκληση του 2000". Είναι θέμα στιλ!

****

Δεν αντέχουμε να μας κλέβουν έτσι σκέτα. Θέλουμε και το σχετικό σοσιαλ-παραμύθι.

****

Γενικά πάντως, από τότε που ιδρύθηκε το ΠΑΣΟΚ, πάντα μοιάζει να έχει πολλές τάσεις, όχι όμως και πολλές στάσεις απέναντι στα προβλήματα του κοσμάκη. Εκεί τα βρίσκουνε...

****

ΕΝΑ ΣΤΟΥΣ ΔΕΚΑ άντρες και μια στις τέσσερις γυναίκες πάσχουν από σεξουαλική ανικανότητα, λόγω άγχους της καθημερινής ζωής, αποφάνθηκαν χτες οι γιατροί του Πανεπιστημίου της Πάτρας. Τώρα, η "σύγκλιση" του Σημίτη και στην ...κρεβατοκάμαρα.

****

Κι απ' ό,τι φαίνεται, οδηγεί σε ...πλήρη απόκλιση!

****

ΔΕ ΔΙΝΕΙ η κυβέρνηση αντιβιοτικά τρίτης γενιάς στους συνταξιούχους, για να τους προστατέψει - λέει - την υγεία! Αντε, να πιστέψει τώρα κανείς πως ενδιαφέρεται για την υγεία τους, μια κυβέρνηση που τους δίνει τις (γνωστές) συντάξεις πείνας.

****

ΔΙΧΑΣΜΕΝΕΣ παρουσίαζαν, χτες, τα τηλεοπτικά κανάλια τις γενικές συνελεύσεις των δασκάλων, σε σχέση με τη συνέχιση της απεργίας τους. Οχι, δε μας πέρασε ούτε για μια στιγμή από το μυαλό ότι οι γνωστές τακτικές της ΠΑΣΚΕ μπήκαν σε λειτουργία με άνωθεν εντολή...

****

ΓΙΑ ΜΙΑ φορά ακόμα, σφαίρα ξέφυγε από όπλο αστυνομικού κι αφού διαπέρασε διάφορα εμπόδια κατέληξε στο κεφάλι ανήλικου Αλβανού. Ο υπουργός Δημόσιας Τάξης καλεί σε Ενορκη Διοικητική Εξέταση.

****

Τη σφαίρα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ