Τετάρτη 12 Φλεβάρη 1997
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΥΡΗΣ
"Ολοι τρώμε"!!!

"Βοήθησα στην παραπλάνηση του κόσμου στην υπόθεση Κοσκωτά", δήλωσε χθες ο Γ. Κουρής σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό στη Θεσσαλονίκη. "Ο Α. Παπανδρέου τα είχε πάρει από τον Κοσκωτά. Εγραφα ψέματα τότε. Ασφαλώς η αλήθεια δεν πέρασε μέσα από το Ειδικό Δικαστήριο. Ο Α. Παπανδρέου πήγε με το Ζιάγκα στο σπίτι του Κοσκωτά και εμείς καθόμασταν και γράφαμε παραμύθια", τόνισε.

Αναφερόμενος στην κυβέρνηση Σημίτη, ο Γ. Κουρής είπε: "Είναι κουραφέξαλα ο εκσυγχρονισμός. Το ΠΑΣΟΚ τελειώνει. Ο Σημίτης θα υποχρεωθεί εξαιτίας του άθλιου πολέμου που κάνουν οι συνεργάτες του να πει τέρμα το ΠΑΣΟΚ".

Επίσης μίλησε για την υπόθεση του Φλοίσβου και τα εκδοτικά του σχέδια στη Θεσσαλονίκη. "Αρσακειάδα είναι ο Παπανδρέου και ο Κοσκωτάς μπροστά στο σκάνδαλο του Φλοίσβου. Με τα καζίνο είναι χορός τα δισ. Δεν έγινε έργο τα τελευταία δύο χρόνια που η Μιμή να μην άρπαζε τις μίζες. Το Λιβανό εγώ τον πήγα στο Καστρί".

Για τη Βελλίδη: "Η κ. Βελλίδη στα τελευταία 16 χρόνια έχει πάρει 1,2 δισ. Ξέρετε τι τρώνε οι εκδότες στην Αθήνα; Τα χρήματα αυτά η κ. Βελλίδη τα έφαγε. Δεν έπρεπε να τρώει κι αυτή; Ολοι τρώμε".

Τέλος, σε ακροατή που δήλωσε ότι θα υποβάλει μήνυση στον Γ. Κουρή για υπόθαλψη εγκληματία, ο εκδότης απάντησε ότι τη μήνυση θα θέσει ο εισαγγελέας στο αρχείο, προσθέτοντας παράλληλα ότι έτσι κι αλλιώς δεν υπάρχει κράτος.

Στο μεταξύ αντιδράσεις εξακολουθεί να προκαλεί η κυκλοφορία της εφημερίδας των Γ. Κουρή και Κ. Βελλίδου "Νέα Μακεδονία" παρά τη δικαστική απαγόρευση. Ο Ευάγ. Γιαννόπουλος δικαιολογώντας την παρουσία του στα εγκαίνια της εφημερίδας δήλωσε ότι πέρασε για να συμπαρασταθεί στον Γ. Κουρή και την Κ. Βελλίδου και ότι "Κουρής και Γιαννόπουλος ήταν πάντα μαζί στις δύσκολες στιγμές".


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ