Πέμπτη 4 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ Η ΛΑΪΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΚΑΙ ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΗΣΗ
ΣΩΣΙΒΙΑ ΠΡΟΣΦΕΡΟΝΤΑΙ
στην κυβέρνηση από στελέχη της ΝΔ και του ΣΥΝ

Η αγωνία του "μαύρου μετώπου" δεν είναι φυσικά για το λαό και τη χώρα, αλλά μόνο για την πορεία της ΟΝΕ και τη νέα ΝΑΤΟική τάξη!

Πρώτα έτρεξαν σε βοήθεια της κυβέρνησης ξένα κέντρα από τις ΗΠΑ και την Ευρωπαϊκή Ενωση. Πήραν τη σκυτάλη οι εκπρόσωποι του μεγάλου κεφαλαίου, που κυβερνούν στην πραγματικότητα τη χώρα, όπως ο Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών και οι ιδιοκτήτες μεγάλων ΜΜΕ, προσπαθώντας να βγάλουν την κυβέρνηση Σημίτη από τη δύσκολη θέση που έχει περιέλθει. Σε συνέχεια, αφού έπεσαν στο κενό προσπάθειες και πιέσεις να τους στηρίξουν ανοιχτά διανοούμενοι και καλλιτέχνες - εκτός ορισμένων εξαιρέσεων - γέμισαν τον τόπο με ψευτοπατριωτικά συνθήματα και προπαγάνδα περί κινδύνων για τον περιβόητο "εθνικό στόχο της ΟΝΕ". Αφού και έτσι δεν κατάφεραν να αποδυναμώσουν τη λαϊκή κατακραυγή και κινητοποίηση, που συνεχίζεται με εντεινόμενους ρυθμούς σε όλη τη χώρα, άρχισαν πλέον να αναζητούν απεγνωσμένα στήριξη "εκ δεξιών", από τους Μητσοτάκη, Σουφλιά, Αβραμόπουλο, Κοντογιαννόπουλο και άλλους της ΝΔ, αλλά και "εξ αριστερών", από διάφορα στελέχη του ΣΥΝ, με επικεφαλής τον Κύρκο κ.ά.

Το λόγο πλέον τον έχει μόνο ο ελληνικός λαός, η ελληνική νεολαία, που πρέπει και μπορεί να καταδικάσει αυτό το "μαύρο μέτωπο" που απειλεί τη χώρα και το λαό.


ΣΕΛ.  2,    3,    5   -   7

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ