Πέμπτη 4 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΕΡΓΑΤΙΚΑ
Επιχείρηση φίμωσης

"Ανοιξε αχανής κύκλος ερευνών για το φιάσκο - Η πολιτική μας ζωή στη δίνη του Κουρδικού - Ενώ η Αγκυρα απειλεί και καραδοκεί". Αυτός ήταν ο χτεσινός τίτλος της "Καθημερινής" και είναι αρκετά εύγλωττος, ώστε να μην χρειάζεται την παραμικρή επεξήγηση. Να σημειώσουμε μόνον, ότι το σχετικό θέμα ήταν πλέον στην δεύτερη θέση της πρώτης σελίδας, ενώ στην πρώτη προβάλλονταν η... "ρύθμιση χρεών ιδιωτών" απο την κυβέρνηση.

Το γεγονος, βέβαια, δεν είναι τυχαίο. Κάτι ανάλογο γίνεται απο τις περισσότερες εφημερίδες, τους τηλεοπτικούς και ραδιοφωνικούς σταθμούς. Και ο στόχος είναι ένας και μοναδικός: Η αντιστροφή του αντικυβερνητικού κλίματος. Η παρεμπόδιση της μετατροπής της οργής του λαού σε συνειδητή πολιτική δράση και η επαναχειραγώγηση των συνειδήσεων. Πρόκειται, για μια επιχείρηση, που ξεκίνησε το Σάββατο -παίρνοντας αφορμή απο την συνέντευξη της Ντιλάν- συνεχίσθηκε με την προσπάθεια υπονόμευσης, έως και ματαίωσης, του μουσικού συλλαλητήριου της Δευτέρας και συνεχίζει να ξεδιπλώνεται χρησιμοποιώντας, πρώτα και κύρια, τα ΜΜΕ και τρόπους, κάθε άλλο παρά ευγενικούς και πολιτισμένους... Μια επιχείρηση, της οποίας ηγούνται κυβερνητικοί παράγοντες και διάφοροι άλλοι "τρόφιμοι" των περιβόητων... διαπλεκομένων.

Οι σχετικές καταγγελίες του Θ. Μικρούτσικου -σίγουρα, ένα μικρό μέρος των όσων πράγματι έγιναν και γίνονται- αποτελούν μια αδιαμφισβήτητη απόδειξη.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ