Σάββατο 27 Μάρτη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 26
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
"Πλώρη" για το ξεπούλημα των ΚΑΕ

Εμπράκτως ξεκινούν πλέον οι διαδικασίες για την τρίτη απόπειρα ξεπουλήματος των Καταστημάτων Αφορολογήτων Ειδών (ΚΑΕ ΑΕ), με τη δημοσίευση της σχετικής προκήρυξης που γίνεται σήμερα στον ελληνικό Τύπο και την ερχόμενη Δευτέρα 29 Μάη στο διεθνή Τύπο.

Υπενθυμίζεται ότι η παρούσα απόπειρα ιδιωτικοποίησης των ΚΑΕ θα γίνει κατά τα πρότυπα της Ιονικής, σε δύο φάσεις. Η προκήρυξη που δημοσιεύεται σήμερα αφορά την πρώτη φάση, κατά την οποία οι ενδιαφερόμενοι αγοραστές καλούνται να υποβάλουν μη δεσμευτικές προσφορές μέχρι την 5η Μάη 1999. Σ' αυτό το στάδιο το προς πώληση ποσοστό μετοχών της επιχείρησης ορίζεται από την προκήρυξη στο 51 - 80%. Μετά την ημερομηνία υποβολής μη δεσμευτικών προσφορών θα εκδοθεί νέα προκήρυξη με τελικούς όρους τόσο σχετικά με το ακριβές ποσοστό πώλησης όσο και με τις διαδικασίες καταβολής του τιμήματος.Η όλη διαδικασία ξεπουλήματος αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη Μάη με την υποβολή δεσμευτικών προσφορών από τους επίδοξους αγοραστές.

Σύμφωνα με την προκήρυξη που δημοσιεύεται σήμερα, οι ενδιαφερόμενοι θα μπορούν από τις 6 Απρίλη να παραλαμβάνουν από τα αρμόδια γραφεία το ενημερωτικό φυλλάδιο για την κατάσταση των ΚΑΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ