Τετάρτη 23 Ιούνη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΔΗΜΟΥ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
Συνεχίζουν τις κινητοποιήσεις

Αποφασισμένοι να αντιπαλέψουν την αντιδημοκρατική συμπεριφορά του δημάρχου Γλυφάδας Στ. Λανδράκη,που αρνείται επί τέσσερις μήνες να συναντηθεί μαζί τους για να συζητήσουν τα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζουν, φάνηκαν οι εργαζόμενοι του δήμου, μετά και τη χθεσινή επιτυχημένη τρίωρη στάση εργασίας που έκαναν από τις 9 π.μ. μέχρι και τις 12 μ.

Το ποσοστό συμμετοχής στη στάση εργασίας ήταν πολύ μεγάλο παρά το κλίμα τρομοκρατίας που επιχείρησε να δημιουργήσει τις προηγούμενες μέρες, ο δήμαρχος. Να σημειωθεί ότι ακόμα και κατά τη διάρκεια της στάσης εργασίας, οι εργαζόμενοι του Δήμου έκαναν ενέργειες για να συναντηθούν με το δήμαρχο, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η πολυπόθητη συνάντηση αποτελεί πάγιο αίτημα των εργαζομένων, καθώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ίδιοι και ο δήμος είναι πολύ σοβαρά. Συγκεκριμένα, οι εργαζόμενοι ζητούν την αποτροπή των ιδιωτικοποιήσεων υπηρεσιών του δήμου, την καταβολή του πριμ παραγωγικότητας, καθώς και την κάλυψη των κενών θέσεων στο δήμο με μόνιμο προσωπικό και όχι με έκτακτους και προσωρινούς υπάλληλους, όπως επιμένει να κάνει ο δήμαρχος μέχρι σήμερα. Το ΔΣ του Συλλόγου αποφάσισε, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης που έγινε χτες, να καλέσει τους μαζικούς φορείς της περιοχής, τους εργαζόμενους των όμορων Δήμων προκειμένου να προχωρήσουν σε μαζική παράσταση στον δήμαρχο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ