Πέμπτη 1 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 15
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
ΔΗΜΟΣ ΑΘΗΝΑΙΩΝ
Προς κινητοποιήσεις οι εργαζόμενοι

Σε νέες κινητοποιήσεις προσανατολίζονται οι εργαζόμενοι του Δήμου Αθηναίων, καθώς η δημοτική αρχή δεν έχει ικανοποιήσει σειρά από οικονομικά και εργασιακά αιτήματά τους, για τα οποία είχε δεσμευτεί.

Με σχετική ανακοίνωση καλούν τη δημοτική αρχή να "εκδηλώσει πρωτοβουλίες" μέχρι τις 6 του Ιούλη, για να επιλυθούν τα προβλήματά τους.

Οι εργαζόμενοι, μεταξύ άλλων, ζητούν: Την καταβολή όλων των δεδουλευμένων Κυριακών, αργιών και νυχτερινών υπερωριών από 1/1/99. Την καταβολή στους χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών του σχετικού επιδόματος (σημειώνουν πως"το θέμα καρκινοβατεί από 1/1/97 και δε συζητείται στο υπηρεσιακό συμβούλιο"). Την ολοκλήρωση της καταβολής σε χρήμα των παροχών σε είδος του '97 και του '98. Την άμεση καταβολή του υπολοίπου του ειδικού επιδόματος των 18 χιλιάδων δραχμών, σε ορισμένες κατηγορίες υπαλλήλων. Και τη λήψη όλων των απαραίτητων μέτρων υγιεινής και ασφάλειας στο χώρο μεταστέγασης των τεχνικών υπηρεσιών.

Αν δεν προχωρήσει η επίλυση των παραπάνω, ο Σύλλογος προειδοποιεί πως θα προχωρήσει σε σειρά συνδικαλιστικών και δικαστικών ενεργειών με πρώτες την πραγματοποίηση στις 8 του Ιούλη συγκέντρωσης διαμαρτυρίας και επίσχεση εργασίας για την καταβολή των δεδουλευμένων τους.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ