Σάββατο 3 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
χερακια

ΛΙΓΕΣ μέρες πριν το μεγάλο, νεανικό καραβάνι αναχωρήσει από την Αθήνα για να συναντηθεί με τους υπόλοιπους νέους και νέες απ' όλη την Ελλάδα στο Λιτόχωρο, η ΚΝΕ κάνει ένα μεγάλο άνοιγμα στη νεολαία και απευθύνει πλατύ κάλεσμα για αγώνα ενάντια στον πόλεμο, στον ιμπεριαλισμό, στην πολιτική του ΝΑΤΟ και της ΕΕ. Οι δεκάδες προφεστιβαλικές εκδηλώσεις που πραγματοποιούνται αυτές τις μέρες, φέρνουν πιο κοντά ακόμα περισσότερους νέους με τις θέσεις της ΚΝΕ, με την ανατρεπτική πολιτική του ΚΚΕ (σελίδα 23)

ΜΕ ΤΗ ΣΤΗΡΙΞΗ της παράταξης του Δ. Μπέη, "πέρασε" προχθές η πρόταση του Δ. Αβραμόπουλου για τους όρους του νέου δανείου του Δήμου Αθηναίων, ύψους 19 δισ. δραχμών. Τα χρήματα είναι άγνωστο πού θα δαπανηθούν και τι σκοπό θα εξυπηρετήσουν, καθώς τα έργα που υποτίθεται ότι θα γίνουν, δε συνοδεύονται από μελέτη ή προμελέτη. Το μόνο σίγουρο είναι πως το "κόστος" του νέου αυτού δανείου θα κληθούν να πληρώσουν κατ' αρχήν οι δημότες και ακολούθως η επόμενη δημοτική Αρχή (σελίδες 24 - 25)

ΣΕ ΑΠΛΗ καταγραφή των προβλημάτων που αντιμετωπίζει ο κλάδος αρκέστηκαν οι προσκείμενες σε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΣΥΝ παρατάξεις, καθώς και οι "Αγωνιστικές Κινήσεις - Συσπειρώσεις", στο πρόσφατο Γενικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων στους Οργανισμούς Τοπικής Αυτοδιοίκησης (ΠΟΕ - ΟΤΑ), αρνούμενες να ψηφίσουν το πρόγραμμα δράσης που κατέθεσε η ΕΣΑΚ - στηρίζεται από το ΚΚΕ (σελίδες 24 - 25)


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ