Παρασκευή 30 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Αγνωστη λέξη η ντροπή

Τρέμουν μήπως και κατοικήσουν εργάτες και μετανάστες, εκεί που οι βίλες ξεφυτρώνουν μέσα στα καμένα

Χαρακτηριστικά της ιδεολογικής αντίληψης διαφόρων τύπων, που σε άλλες περιπτώσεις δηλώνουν έτοιμοι να πάρουν καραμπίνες για να κυνηγήσουν Αλβανούς, είναι και τα όσα δήλωσαν, με πρώτο το δήμαρχο Αχαρνών Δ. Παπανίκα.Εξέφρασαν αντιρρήσεις για την κατασκευή του Ολυμπιακού Χωριού από τον Οργανισμό Εργατικής Κατοικίας, γιατί, όπως είπε σε ...άπταιστα ελληνικά η αντινομάρχης Σοφία Ράπτη,"το ΟΕΚ, σε περίπτωση που στο Ολυμπιακό Χωριό μετά την Ολυμπιάδα βάλει μετανάστες και εργάτες η περιοχή θα μετατραπεί σε γκέτο"!

Αντιδραστική και αποκαλυπτική των προθέσεων της πλειοψηφίας του Νομαρχιακού Συμβουλίου είναι και η άποψη της Νομαρχίας, που λέει: "Σε περίπτωση που φορέας θα είναι ο ΟΕΚ προφανώς θα θελήσει να δημιουργηθεί μια νέα εργατούπολη στην περιοχή, πράγμα που προφανώς θα υποβαθμίσει την περιοχή, αλλά και τη γειτονική Κοινότητα Θρακομακεδόνων, τον οικισμό Βαρυμπόμπης και κατ' επέκταση την πόλη των Αχαρνών!".

Η ντροπή είναι άγνωστη λέξη σε τύπους, που, όχι μόνο κατοικούν σε κατ' εξοχήν καταπατημένες δασικές εκτάσεις, αλλά και που έγιναν οικοδομήσιμες μετά από πυρκαγιές επί πυρκαγιών. Παρ' όλα αυτά: Ντροπή και πάλι ντροπή!


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ