Παρασκευή 30 Ιούλη 1999
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 18
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Να παραμείνει ο ξενώνας στο Νοσοκομείο Πάτρας

Την απόφαση της διοίκησης του Περιφερειακού Γενικού Νοσοκομείου της Πάτρας να απομακρύνει από τμήμα του ξενώνα του Νοσοκομείου τους νοσηλευτές και τις νοσηλεύτριες που μένουν εκεί, για να επεκταθούν στο τμήμα αυτό τα εξωτερικά ιατρεία και εργαστήρια, επισημαίνουν σε Ερώτηση που κατέθεσαν στη Βουλή οι βουλευτές του ΚΚΕ Αποστόλης Τασούλας και Μήτσος Κωστόπουλος.

Η αναμφισβήτητη αναγκαιότητα της επέκτασης των εξωτερικών ιατρείων, τονίζουν στην Ερώτηση, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζεται με προχειρότητα και να λειτουργεί σε βάρος μιας κατάκτησης των εργαζομένων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο από την ίδρυσή του, της παραμονής δηλαδή στον ξενώνα αυτών που κατοικούν σε απομακρυσμένες περιοχές ή αντιμετωπίζουν ιδιαίτερα κοινωνικοοικονομικά προβλήματα.

Ερωτούν λοιπόν τον αρμόδιο υπουργό Υγείας αν θα παρέμβει άμεσα στη διοίκηση του Νοσοκομείου ώστε: Να ανακληθεί η απαράδεκτη απόφαση απομάκρυνσης των νοσηλευτών και νοσηλευτριών από τον ξενώνα. Να βρεθεί ο κατάλληλος χώρος για την επέκταση των εξωτερικών ιατρείων και εργαστηρίων του Νοσοκομείου.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ