Παρασκευή 2 Μάρτη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ...

Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΥΗΜΕΡΙΑ: «Τις 754.000 έφτασαν το 2005 οι άστεγοι στις ΗΠΑ. Η έκθεση του υπουργείου Οικισμού και Αστικής Ανάπτυξης φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το μείζον πρόβλημα που αντιμετωπίζουν οι περισσότερες ανεπτυγμένες χώρες του πλανήτη (...) Σύμφωνα με την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία των Εθνικών Οργανισμών που εργάζονται για τους άστεγους η κατάσταση στην Ευρώπη δεν είναι καθόλου καλύτερη από τις ΗΠΑ. Αντιθέτως ο αριθμός των αστέγων σε ολόκληρη την Ευρώπη υπολογίζεται σε 3.000.000» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

Η ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΤΗΤΑ: «Με ανατιμήσεις σε φάρμακα, βασικά είδη σούπερ μάρκετ, κόμιστρα ταξί, αλλά και σε εισιτήρια υπεραστικών και αστικών λεωφορείων, καθώς και ναύλους φορτηγών μπαίνει ο Μάρτιος για τους καταναλωτές» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

ΤΑ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ: «Μία νέα Κοινωνική Συμφωνία για την αντιμετώπιση των μεγάλων ανισοτήτων που υπάρχουν στη χώρα προτείνει το ΠΑΣΟΚ με την κατάθεση του Προγράμματός του, με τον Γ. Παπανδρέου να διακηρύσσει πως πρόκειται για "Πρόγραμμα νίκης" για "πιο δίκαιη κοινωνία"» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).

ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΣ: «Το τραγούδι "Yassou Maria" θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας (...) "στα τηλέφωνα με παίρνεις, δε μιλάς και κλείνεις" τραγουδούσε η αοιδός Νατάσα Θεοδωρίδου - της SONY - στην οποία μεταξύ άλλων ανήκουν οι Σαρπέλ και Δάντης - αλλά νόμιζε, ότι βρισκόταν σε μπουζουκλερί» (το ρεπορτάζ στο «ΕΘΝΟΣ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ