Κυριακή 15 Απρίλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Πρόγραμμα πολύμορφων εκδηλώσεων

Στο πλαίσιο του ταξικού γιορτασμού της Πρωτομαγιάς, το ΠΑΜΕ διοργανώνει τις επόμενες μέρες πλήθος εκδηλώσεων, με κεντρικές τις παρακάτω:

  • Εκδήλωση για την Υγιεινή και Ασφάλεια της Εργασίας, σε αίθουσα της ΕΣΗΕΑ (Ακαδημίας 20) στις 26 Απρίλη, από τις 6.30 μ.μ. με θέμα: «Εργατικά Ατυχήματα - Επαγγελματικές Ασθένειες και η δράση του ταξικού συνδικαλιστικού κινήματος».
  • 2ος Εργατικός Αγώνας Δρόμου, στις 28 Απρίλη, από το χώρο εκτέλεσης του Νίκου Μπελογιάννη μέχρι τους Στύλους του Ολυμπίου Διός.
  • Τουρνουά ποδοσφαίρου ομάδων σωματείων και σωματείων Κοινοτήτων Απεξάρτησης στις 4 και 5 Μάη, στο γήπεδο 5X5 του Δήμου Ιλίου (επί της οδού Λεωφόρου Χασιάς 130).

Για την καλύτερη προετοιμασία του ταξικού γιορτασμού της Εργατικής Πρωτομαγιάς και της απεργιακής συγκέντρωσης, η Γραμματεία Θεσσαλονίκης του ΠΑΜΕ διοργανώνει σύσκεψη την Τρίτη 17 Απρίλη στις 7 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο Θεσσαλονίκης. Στη σύσκεψη θα συμμετέχουν συνδικάτα, συνδικαλιστές, φορείς και σύλλογοι της νεολαίας, των αγροτών και των μικρομεσαίων και αυτοαπασχολούμενων επαγγελματοβιοτεχνών και εμπόρων.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ