Τετάρτη 13 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Απογειώνεται ο ... εμπαιγμός

...Ολίγη μονιμοποίηση εποχικών υπαλλήλων στον όμιλο της «Ολυμπιακής», υπόσχεται τώρα η κυβέρνηση. Την προηγούμενη προεκλογική περίοδο, η ΝΔ υποτίθεται πως είχε δεσμευτεί για τη μονιμοποίηση όλων των εποχικών του ομίλου, αλλά μέχρι προχτές έκανε την ...πάπια. Τώρα, ενόψει εκλογών, ξαναθυμήθηκε τους εποχικούς και υπόσχεται ότι θα μονιμοποιήσει περίπου 609 έως τον επόμενο μήνα. Σημειώνεται ότι σε όλο το φάσμα εργασιών του ομίλου σαν εποχικοί απασχολούνται περίπου 3.500 εργαζόμενοι, καλύπτοντας πάγιες και διαρκείς ανάγκες. Πολλοί, μάλιστα, απ' αυτούς απασχολούνται και για 14 χρόνια!

Η πολιτική που ακολουθούν οι δύο εταίροι του δικομματισμού (ΝΔ και ΠΑΣΟΚ) στην «Ολυμπιακή», με τη χρησιμοποίηση εποχικών εργαζόμενων για την κάλυψη πάγιων και διαρκών αναγκών, έχει ως συνέπεια την ομηρία χιλιάδων ανθρώπων, την εκμετάλλευσή τους και την καθιέρωση εργαζομένων δύο ταχυτήτων.

Για την ιστορία, να πούμε ότι η ΝΔ, ως αντιπολίτευση, κατήγγειλε το ΠΑΣΟΚ για «εμπαιγμό των συμβασιούχων της Ολυμπιακής». Σήμερα, το ΠΑΣΟΚ ως αντιπολίτευση, εγκαλεί τη ΝΔ για ...προεκλογικές υποσχέσεις - εμπαιγμό των εργαζομένων.

Ποιος εμπαίζει ποιον;


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ