Πέμπτη 28 Ιούνη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΜΙΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΑΝΩ ΣΕ ΜΙΑ ΑΛΛΗ

ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΟ ΨΑΡΕΜΑ: «Ενδεχομένως ο χειμώνας 2007 - 2008 να είναι ένας πολύ χρήσιμος χρόνος προκειμένου η κυβέρνηση να αναπτύξει το κοινωνικό της πρόγραμμα σε συνθήκες καλύτερων οικονομικών μεγεθών, και παράλληλα να αναδείξει τα αποτελέσματα της πρώτης φάσης των μεταρρυθμίσεων» (από το κύριο άρθρο στην «ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ»).

ΓΙΑ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΟ ΤΗΓΑΝΙΣΜΑ: «Δε θα σας πω τι πρέπει να γίνει στην Ελλάδα, θα σας πω τι έχουν κάνει άλλες χώρες, τόνισε χαρακτηριστικά ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ κ. Ρ. Φορντ, μετά τη συνάντηση που είχε με τον υπουργό Απασχόλησης κ. Β. Μαγγίνα και αναφέρθηκε στις πάγιες συστάσεις του ΔΝΤ για αύξηση του ορίου ηλικίας, μείωση συντάξεων, παροχή κινήτρων και θέσπιση αντικινήτρων για παραμονή ή μή στην εργασία» (το ρεπορτάζ στην «ΗΜΕΡΗΣΙΑ»).

ΗΔΗ ΑΝΑΒΟΥΝΕ ΦΩΤΙΕΣ: «Και στα σταθερά επιτόκια των δανείων μεταφέρουν πλέον η μία μετά την άλλη οι τράπεζες τις αυξήσεις στο κόστος του δανεισμού και μάλιστα τη στιγμή που ολοένα και περισσότεροι δανειολήπτες επιδιώκουν να "κλειδώσουν" τις οφειλές τους σε σταθερό επιτόκιο, ενόψει των νέων, αναμενόμενων αυξήσεων. Με την πρακτική τους αυτή σφίγγουν ακόμα περισσότερο τον κλοιό γύρω από τους πελάτες τους οι οποίοι βρίσκονται πλέον μεταξύ σφύρας και άκμονος, πληρώνοντας ακριβά τα χρέη τους, είτε είναι σε σταθερό είτε σε κυμαινόμενο επιτόκιο» (το ρεπορτάζ στα «ΝΕΑ»).

ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΟΥΚΟΥΛΛΕΙΟ ΓΕΥΜΑ: «Με πρόσχημα ότι οι αυξήσεις στις τιμές των φαρμάκων που ζητούν οι φαρμακοβιομηχανίες είναι μεγάλες, πολλά φθηνά και γνωστά φάρμακα αντικαθίστανται από σκευάσματα του εξωτερικού. Το αποτέλεσμα είναι να πωλούνται στην αγορά κατά 50% με 80% ακριβότερα. Φαρμακοβιομηχανίες και στελέχη κρατικών φορέων πρωταγωνιστούν σε παιχνίδια αντικατάστασης φαρμάκων, με μοναδικό σκοπό το κέρδος» (το ρεπορτάζ στον «ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ»).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ