Τρίτη 10 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Θέμα... κουμάντου

Ολο «μπηχτές» ήταν ο Δ. Σιούφας σε μακροσκελή δήλωσή του για την πρόσφατη επίσκεψη Παπανδρέου στο κέντρο κατανομής του ΔΕΣΜΙΕ (διαχειριστής του συστήματος μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας) στον Αγ. Στέφανο. Χαρακτήρισε... θετική την επίσκεψη, αλλά... λυπήθηκε που δεν ενημερώθηκε για να τον υποδεχτεί προσωπικά!

Μαζί δεν παρέλειψε να υπονοήσει ότι το ΠΑΣΟΚ διακρίνεται από... ασχετοσύνη περί της δομής της διαχείρισης του ηλεκτρικού ρεύματος, υπενθυμίζοντας - όπως είπε - στα κοινοβουλευτικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ ότι ο ΔΕΣΜΙΕ έχει την αποκλειστική ευθύνη για τη μεταφορά της ηλεκτρικής ενέργειας και ότι εποπτεύεται από το υπουργείο Ανάπτυξης και όχι από τη ΔΕΗ. Αλλού όμως, είναι το «ζουμί» της δήλωσης. Στο σημείο που ο υπουργός επισήμανε ότι «τέλειο σύστημα παραγωγής, μεταφοράς και διανομής ηλεκτρικής ενέργειας δεν υπάρχει πουθενά».

Ισως, θα λέγαμε εμείς, επειδή τα τελευταία χρόνια οι ιδιώτες κάνουν όλο και περισσότερο κουμάντο και στο νου τους έχουν να κερδίσουν όσα περισσότερα μπορούν, αδιαφορώντας για την ενίσχυση των συστημάτων σε κάθε χώρα. Κι αυτά τα λέει και η ΕΕ...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ