Τρίτη 10 Ιούλη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 27
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
7ο Συνέδριο ΝΔ

Μερικές από τις «ατάκες» του Κώστα Καραμανλή στο συνέδριο της ΝΔ ήταν πραγματικά απολαυστικές. Καταγράφουμε κάποιες απ' αυτές:

  • «Δε συμβιβαζόμαστε με κάθε είδους διακρίσεις. Ο άνθρωπος και η αξιοπρέπειά του είναι στο κέντρο της πολιτικής μας», είπε ο πρωθυπουργός αναφερόμενος στους μετανάστες.

Ερώτηση στήλης: Αυτά ισχύουν και για τους απαχθέντες Πακιστανούς;..

  • «Καθιστούμε στον αγρότη σύγχρονο επιχειρηματία στη γη του»!

Ερώτηση στήλης: α) Με κείνο το σύνθημα «όλα τα κιλά, όλα τα λεφτά», τι γίνεται; β) Τι ανταπόκριση είχε στον «επιχειρηματία - αγρότη» η μελέτη που παρουσιάστηκε πριν ένα μήνα στη Λάρισα υπό την αιγίδα του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και στην οποία προτεινόταν στους ξωμάχους να «αναδιαρθρώσουν» την παραγωγή τους επιδιδόμενοι στην εκτροφή ζαρκαδιών, στρουθοκαμήλων και ...βατράχων (!);

  • «Οι τρίτεκνοι θα λάβουν το επίδομα πολυτέκνων».

Δεδομένου ότι ο πρωθυπουργός τη συγκεκριμένη εξαγγελία τη θυμάται κάθε τέσσερα χρόνια (την πρωτοείπε το 2003 και τώρα είναι 2007) να υποθέσουμε ότι θα την ξανακούσουμε κατά το 2011-12;..

  • «Καμία σύνταξη κάτω από το όριο της φτώχειας», επανέλαβε ο κύριος Καραμανλής.

Ερώτηση στήλης: Δεν είναι ότι αμφιβάλλουμε πως η σύνταξη θα είναι πλουσιοπάροχη, αλλά μήπως υπάρχει κάποια εξήγηση γιατί ο πρωθυπουργός αποφεύγει τόσο καιρό να μας πει αυτό το ποσό της σύνταξης «πόσο» θα είναι;..

  • «Θα δικαιώσουμε τους αγώνες των Ελλήνων», είπε κάποια στιγμή ο πρωθυπουργός φέρνοντας ως παράδειγμα τέτοιων «αγώνων» τους χειρισμούς γύρω από το Κυπριακό, επί εποχής του θείου του Κωνσταντίνου Καραμανλή!

Ερώτηση στήλης: Εφόσον επιλέξατε το Κυπριακό, κύριε πρωθυπουργέ, για να μνημονεύσετε τον θείο σας, μήπως θα έπρεπε να ξαναρίξετε μια ματιά στις συμφωνίες Ζυρίχης - Λονδίνου;..


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ