Τετάρτη 10 Οχτώβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΕΣ ΦΥΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ

ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΖΕΙ: «Μικρός τόπος είμαστε, όλοι μας γνωριζόμαστε και κανέναν δεν κοροϊδεύουμε κάνοντας τους... χαζούς ή κρυπτόμενοι πίσω από δικαιολογίες του τύπου "εγώ, τότε, δεν ήξερα..."! Οσοι στρατεύονται και στη μια και στην άλλη "φυλή" στο ΠΑΣΟΚ δεν είναι προϊόν ...παρθενογένεσης και έχουν όλοι τον θετικό και τον αρνητικό απολογισμό τους - έτσι είναι τα κόμματα, κάπως έτσι ασκείται η πολιτική. Ας τα βρουν (πώς, όμως;) και ας κάτσουν όλοι μαζί να φτιάξουν μια ουσιαστική εναλλακτική κυβερνητική πρόταση - τα διλήμματα στον κόσμο, αν θέλει ένα "δόλιο οπορτουνιστή" ή έναν "ανίκανο κληρονόμο" να διαπραγματεύεται το μέλλον του είναι υποτιμητικά» (ο Θ. Οικονομόπουλος στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΚΑΙ ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΝΩΝΟΥΝ: «Ποια είναι τα θέματα για τα οποία μπορεί, σύμφωνα με τον Αλ. Αλαβάνο, να υπάρξουν κοινές δράσεις με το ΠΑΣΟΚ; Το ασφαλιστικό, η εφαρμογή του νόμου - πλαισίου για τα ΑΕΙ, η πώληση των μεγάλων δημόσιων επιχειρήσεων και το περιβάλλον. Λέτε να βρεθεί σε αυτά τα μεγάλα θέματα κοινή γραμμή πλεύσης;» (η ερώτηση από τον Π. Τ. στο ΕΘΝΟΣ).

ΑΣ ΤΟ ΛΥΣΟΥΝ ΘΕΣΜΙΚΑ: «"Ναι" στο διάλογο για το ασφαλιστικό, αλλά μόνο στις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής και όχι σε κλειστές αίθουσες ή σε κατ' ιδίαν συζητήσεις με υπουργούς, αναμένεται να πει η ΓΣΕΕ. Η απάντηση στην πρόσκληση της κυβέρνησης αναμένεται να δοθεί στο τέλος της εβδομάδας και ίσως φέρει σε δύσκολη θέση όλους όσοι έσπευσαν να προδικάσουν την αποχή της ΓΣΕΕ από αυτήν τη διαδικασία» (η είδηση στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

ΕΤΣΙ ΚΙ ΑΛΛΙΩΣ ΕΤΟΙΜΟΙ ΕΙΝΑΙ: «Οσον αφορά τον διάλογο για το ασφαλιστικό ο πρόεδρος του ΣΥΝ σημείωσε ότι οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ θα συμμετάσχουν στις επιτροπές της Βουλής όπου θα γίνει η σχετική συζήτηση» (η είδηση στην ΑΥΓΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ