Πέμπτη 22 Νοέμβρη 2007
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Για τα 90χρονα της Οχτωβριανής Επανάστασης
Σήμερα Πέμπτη

-- Από τη ΝΕ Κέρκυρας του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο. Ομιλητής της εκδήλωσης θα είναι ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ, στις 7 μ.μ., στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης.

Αύριο Παρασκευή

-- Από την Τομεακή Οργάνωση Νομικής Οικονομικού και Πολιτικής Επιστήμης της Οργάνωσης Σπουδάζουσας Θεσσαλονίκης της ΚΝΕ, στις 3 μ.μ., στην αίθουσα Α του Πολιτικού, με θέμα: «Το σύνταγμα στη Λενινιστική σκέψη». Θα μιλήσει ο Δημήτρης Καλτσώνης, λέκτορας του Παντείου Πανεπιστημίου.

Σάββατο, 24 Νοέμβρη

-- Από την Αχτιδική Επιτροπή Ανατ. Υπαίθρου της ΚΟΘ, στις 7 μ.μ., στο ΚΑΠΗ της Μηχανιώνας, με ομιλητή τον Γιάννη Ζιώγα, βουλευτή του Κόμματος.

Κυριακή, 25 Νοέμβρη

-- Από τη ΝΕ Μεσσηνίας του ΚΚΕ, στην Καλαμάτα, στις 7 μ.μ., στο ξενοδοχείο «REX», με ομιλητή τον Δημήτρη Αρβανιτάκη, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στον Πειραιά, από την Εργατοϋπαλληλική Αχτίδα Πειραιά του ΚΚΕ, την Αχτίδα Α' Πειραιά και την Κομματική Οργάνωση Ναυτεργατών, στις 11 π.μ., στο Δημοτικό Κινηματογράφο «Αττικόν». Ομιλητής ο Δημήτρης Γόντικας, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στο Κερατσίνι, από την Αχτίδα Δυτικών Συνοικιών Πειραιά του ΚΚΕ και την Τομεακή Οργάνωση Δυτικών Συνοικιών Πειραιά της ΚΝΕ, στις 11 π.μ., στο θέατρο «Αντώνης Σαμαράκης» στο Κερατσίνι. Ομιλητής ο Κύριλλος Παπασταύρου, υπεύθυνος της Ιδεολογικής Επιτροπής της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη Βορειοανατολική Αχτίδα της ΚΟΑ, στο Χολαργό, στις 11.30 π.μ. στο Δημαρχείο, αμφιθέατρο «Μίκης Θεοδωράκης».

-- Από την Αχτίδα 3ου - 4ου Διαμερίσματος της ΚΟΑ, στις 11 π.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου).

Δευτέρα, 26 Νοέμβρη

-- Από τη ΝΕ Αιτωλοακαρνανίας του ΚΚΕ στο Δημοτικό Θέατρο (Δημαρχείο), στις 7 μ.μ., με ομιλητή τον Σήφη Κωτσαντή, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Ρεθύμνου του ΚΚΕ στο Ρέθυμνο, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα της Περιηγητικής Λέσχης.

Τρίτη, 27 Νοέμβρη

-- Στο ΤΕΙ Πειραιά, αμφιθέατρο «Χατζηνικολάου», στη 1 μ.μ.

Τετάρτη, 28 Νοέμβρη

-- Από την Αχτίδα Εκπαιδευτικών της ΚΟΑ του ΚΚΕ, στις 6.30 μ.μ., στη Νομική Σχολή, αίθουσα Οικονομίδη.

-- Από την Τομεακή Οργάνωση Φιλοσοφικής της Οργάνωσης Σπουδάζουσας της ΚΝΕ με θέμα: «Σοσιαλιστική Επανάσταση και Λογοτεχνία», στις 6 μ.μ., σε αίθουσα της Φιλοσοφικής Σχολής του ΑΠΘ.

-- Από τη ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, στις 7 το απόγευμα, στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (έναντι πλατείας Αγοράς).

-- Από τη ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ στο Εργατικό Κέντρο, στις 6.30 μ.μ., με ομιλητή τον Κώστα Παρασκευά, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από την Αχτιδική Επιτροπή Κοκκινιάς - Ρέντη του ΚΚΕ στον Πολυχώρο «Μάνος Λοΐζος», στις 6.30 μ.μ. Ομιλητής ο Νίκος Σοφιανός, γραμματέας της ΚΟ Πειραιά και μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Ηλείας του ΚΚΕ, στον Πύργο, στην αίθουσα εκδηλώσεων του ΤΕΙ, στις 6.30 μ.μ. Θα μιλήσει ο Κ. Μπάτσικας, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Από τη ΝΕ Αρκαδίας του ΚΚΕ στον Φιλοτεχνικό Ομιλο της Τρίπολης, στις 8 μ.μ. Θα μιλήσει ο Ν. Γόντικας, μέλος του Γραφείου Περιοχής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ