Τετάρτη 16 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΞΟΡΜΗΣΗ ΚΚΕ
Στην τελική ευθεία με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα

Σε ποσοστό 84,47% είχε καλυφθεί το πανελλαδικό πλάνο μέχρι την περασμένη Δευτέρα, 14 Γενάρη

Δύο βδομάδες απομένουν ως τη λήξη στο τέλος του Γενάρη της δίμηνης Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ και ως την περασμένη Δευτέρα, 14 Γενάρη, το πανελλαδικό πλάνο είχε καλυφθεί σε ποσοστό 84,47%. Στην τελική ευθεία και με το χρόνο να μετράει αντίστροφα, μέλη και φίλοι του Κόμματος και της ΚΝΕ εντείνουν στο έπακρο την προσπάθεια κάλυψης και υπερκάλυψης των πλάνων τους.

Ο χρόνος δεν είναι πολύς, είναι ωστόσο αρκετός στο βαθμό που τον εκμεταλλευτούμε για την αξιοποίηση όλων των δυνατοτήτων που κατά κοινή ομολογία είναι πολλές. Οι άνθρωποι του μόχθου, έχει ήδη φανεί, ότι πρόθυμα ενισχύουν το ΚΚΕ, η πολιτική και η δράση του οποίου έχει απήχηση. Το κύρος του είναι ανεβασμένο και αναγνωρίζεται από πλατιές λαϊκές δυνάμεις ως ο συνεπής αγωνιστής και υπερασπιστής των δίκιων τους, ακόμα κι από δυνάμεις που δε συμφωνούν σε όλα μαζί του ή και δεν έχουν κάνει ακόμα το βήμα να συναντηθούν μαζί του στην κάλπη.

Η προσπάθεια που καταβάλλεται από όλες τις δυνάμεις του Κόμματος είναι μεγάλη. Αυτή τη φορά στόχος είναι το πλατύτερο ακόμα άνοιγμα στο λαό, η κάλυψη των πλάνων με εισφορές από πολύ περισσότερους ανθρώπους. Αλλωστε, για πολλές Κομματικές Οργανώσεις αυτό είναι και το βασικό κριτήριο για να αποδοθούν τα βραβεία που έχουν αποφασίσει στους πρωτοπόρους συντρόφους.


Στο κλείσιμο της Δευτέρας οι τρεις πρώτες Οργανώσεις κατά σειρά ήταν: Πελοπόννησος με 108,43%, Αττική με 95%, Θεσσαλονίκη με 89,31%. Ακολουθεί η ΚΟ Αθήνας με 87% και η ΚΟ Κεντρικής Μακεδονίας με 85,04%. Επονται οι ΚΟ Πειραιά, Αιγαίου, Κρήτης, Θεσσαλίας, Εξωτερικού, Στερεάς - Εύβοιας, Ανατολικής Μακεδονίας - Θράκης, Δυτικής Μακεδονίας και Βορειοδυτικής Ελλάδας.

Οι ΚΟ «Ριζοσπάστη», «902» και Καλλιτεχνών είχαν καλύψει τα πλάνα τους κατά 66,02%, 63,50% και 56,78% αντίστοιχα. Η ΚΝΕ είχε καλύψει ως την περασμένη Δευτέρα ποσοστό 80% του πλάνου της.



Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ