Τετάρτη 16 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΟΥΛΗ
Απαράδεχτη στάση του Γ. Μαγκριώτη

Την εντονότατη αντίδραση και στη συνέχεια την αποχώρηση από την αίθουσα, της βουλευτή του ΚΚΕ Λιάνας Κανέλλη, προκάλεσε χτες στη Βουλή η προβοκατόρικη τακτική του βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Γ. Μαγκριώτη, που με τη στάση του φάνηκε να θεωρεί την αίθουσα της Βουλής ...γαλαρία μαθητικού λεωφορείου!

Ενώ η Λ. Κανέλλη επιχειρηματολογούσε στη σύμβαση που αφορά το Ευρωπαϊκό Κέντρο Μεσοπρόθεσμων Προγνώσεων, ο εν λόγω βουλευτής άρχισε να φωνάζει μέσα στην αίθουσα συνεδριάσεων, απευθυνόμενος στον αρμόδιο υφυπουργό Αμυνας Κ. Τασούλα, με φράσεις όπως «υπουργάρα τσάκισέ την», υποστηρίζοντας επίσης ότι η βουλευτής του ΚΚΕ λέει «ανοησίες». Η πρακτική αυτή εξόργισε δικαίως τη βουλευτή του Κόμματος, που έκανε λόγο για «προβοκατόρικο τρόπο» και «χουλιγκανισμό», αναρωτώμενη τι είδους ...γυμνασιακά απωθημένα εκφράζει με τη στάση του στην αίθουσα ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ. Επίσης απευθύνθηκε στο προεδρείο λέγοντας ότι είναι απαράδεκτη η στάση του Γ. Μαγκριώτη.

Η προεδρεύουσα Ε. Παπαδημητρίου παρενέβη χαρακτηρίζοντας απρέπεια τη στάση του βουλευτή. Στη συνέχεια ο Γ. Μαγκριώτης προσπάθησε να ...«συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα» υποστηρίζοντας ότι «έκανα πλάκα». Ομως όπως είχε σχολιάσει η Λ. Κανέλλη «με το ΚΚΕ, δεν παίζουν».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ