Παρασκευή 18 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Ευγενική χορηγία...

Μια ...ευγενική χορηγία της ALPHA BANK θα είναι ο εξοπλισμός των εποχικών πυροσβεστών την προσεχή αντιπυρική περίοδο. Θυμίζουμε ότι μετά την «Αθηναϊκή Ζυθοποιία» που προχώρησε στη δωρεά ...15 πυροσβεστικών οχημάτων στις πυρόπληκτες περιοχές έρχεται τώρα και η τράπεζα. Κίνηση που εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, δηλαδή στην προσπάθεια του κεφαλαίου να επιδείξει ένα «ανθρώπινο» προσωπείο.

Οπως ενημερώθηκε η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συμβασιούχων Πυροσβεστών Διασωστών από το αρχηγείο του Σώματος, η τράπεζα θα παραδώσει ως δωρεά 5.000 φόρμες τον ερχόμενο Απρίλη από τις 22.000 φόρμες που θα παραδοθούν συνολικά μέχρι την 1η Ιούνη οπότε ξεκινά η αντιπυρική περίοδος. Επίσης, στόχος είναι να δώσει σακίδια και μπουφάν στους εποχικούς, προκειμένου να ολοκληρωθεί ο εξοπλισμός τους. Μέσα σε όλα, πληροφορίες αναφέρουν πως θα προχωρήσει και στη δωρεά προς το Πυροσβεστικό Σώμα ενός ερπυστριοφόρου οχήματος, όπως αυτό που επιχείρησε στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για μια ακόμα κίνηση εντυπωσιασμού εκ μέρους του κεφαλαίου, που χωρίς να θίγονται στο ελάχιστο τα κέρδη του, προβάλλει στην κοινωνία ως «σύμμαχος» των εργαζομένων, καλλιεργώντας την ιδέα πως τα καπιταλιστικά κέρδη και η ουσιαστική επίλυση των λαϊκών προβλημάτων δε βρίσκονται σε σύγκρουση μεταξύ τους... Παράλληλα, ταυτίζεται στη συνείδηση των εργαζομένων η ύπαρξη των επιχειρήσεων με την «κάλυψη» και των πιο στοιχειωδών αναγκών που θα έπρεπε να καλύπτονται από το κράτος.

Αυτό που μένει να δούμε είναι, αν ο όμιλος ALPHA BANK θα επιδείξει την ανάλογη ...ευαισθησία και σε περίπτωση επενδύσεων από επιχειρηματικούς ομίλους πάνω στα καμένα...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ