Τετάρτη 30 Γενάρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δηλώσεις συνενόχων

Παπαγεωργίου Βασίλης

«Τα οικονομικά των κομμάτων, εδώ και αρκετά χρόνια, διέπονται από συγκεκριμένους νόμους και είναι διαφανή. Εν πάση περιπτώσει, οφείλουν να είναι διαφανή. Της ΝΔ είναι. Μπορείτε να εντρυφήσετε στα στοιχεία - τα οποία κατατίθενται στη Βουλή εντός διμήνου μετά την εκλογική αναμέτρηση - και να διαβάσετε όλα αυτά τα οποία σας ενδιαφέρουν για τα οικονομικά της Νέας Δημοκρατίας...» (Θ. Ρουσόπουλος - κυβερνητικός εκπρόσωπος).

«Σε ό,τι αφορά αναγραφόμενα σε μερίδα του Τύπου, σχετικά με το σκάνδαλο της SIEMENS, το ΠΑΣΟΚ, θέλουμε να δηλώσουμε, με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο, ότι δεν έχει καμία απολύτως σχέση με τα αναγραφόμενα γι' αυτή την υπόθεση. Οι οικονομικοί πόροι του ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι φανεροί. Σε κάθε περίπτωση, η θέση του ΠΑΣΟΚ, και σε αυτή ειδικά την ιστορία της SIEMENS, ήταν και παραμένει ίδια και αμετακίνητη: Να έρθουν όλα στο φως».(Γ. Ραγκούσης - εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ).

Καμία έκπληξη δεν προκαλούν οι δηλώσεις των εκπροσώπων των δύο μεγάλων κομμάτων αναφορικά με τις μίζες που φέρεται να πήραν στελέχη τους από τη «Ζίμενς» για σκανδαλώδεις συμβάσεις και απευθείας αναθέσεις έργων με τη γερμανική εταιρεία. Εδώ και δεκαετίες ο λαός έχει βαρεθεί να τους ακούει ότι θέλουν να ριχτεί άπλετο φως παντού, ότι τα πάντα πάνε στη Δικαιοσύνη, κ.ο.κ. Ακριβώς γι' αυτό οι διακηρύξεις τους, όπως οι παραπάνω, ακούγονται στα αυτιά ως ομολογίες συνενόχων...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ