Τετάρτη 9 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

ΣΗΜΕΡΑ ΤΕΤΑΡΤΗ

-- Στις 10 π.μ. ο Γ. Μαυρίκος, βουλευτής του ΚΚΕ, θα επισκεφθεί τις εγκαταστάσεις της ΤΡΑΜ Α.Ε. και θα συνομιλήσει με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7 π.μ. κλιμάκιο της Αχτίδας Κατασκευών της ΚΟΑ του ΚΚΕ με επικεφαλής τον Γ. Μαρίνο, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτή του Κόμματος, θα επισκεφτούν το εργοτάξιο του «ΒΩΒΟΥ» (πρώην ΕΤΜΑ) στην οδό Αγίας Αννης και θα μιλήσουν με τους εργαζόμενους.

-- Στις 7.30 μ.μ., στην Γεωργική Σχολή, η ΚΟ Ερεσού του ΚΚΕ πραγματοποιεί εκδήλωση για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας και τους Ερεσιώτες Αγωνιστές που έδωσαν τη ζωή τους, στα πλαίσια των εκδηλώσεων του Κόμματος για τα 90χρονα του κόμματος και 61 χρόνια από τη μάχη του «Αετού».

ΑΥΡΙΟ ΠΕΜΠΤΗ

-- Στις 11.30 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Εύα Μελά θα περιοδεύσει στο Μουσικό Γυμνάσιο Ιλίου.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 11/4

-- Στις 7 π.μ. τις σήραγγες Καλλίδρομου στη Φθιώτιδα θα επισκεφτεί ο Γ. Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ και θα μιλήσει στους εργαζόμενους.

-- Στις 6 μ.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ με επικεφαλής τη βουλευτή Λίλα Καφαντάρη θα περιοδεύσει στα καταστήματα των Πετραλώνων.

-- Κλιμάκιο του ΚΚΕ, μ' επικεφαλής τη Βάσω Μπακάση, στέλεχος του Κόμματος, θα περιοδεύσει στα Κέντρα Υγείας Σοφάδων και Παλαμά της Καρδίτσας.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Αντισεισμική προστασία - δικαίωμα ζωής και ασφάλειας για τον εργαζόμενο, για τη λαϊκή οικογένεια», οργανώνει η ΝΕ Χανίων του ΚΚΕ, στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του 4ου ορόφου του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Χανίων (πλ. Αγοράς). Θα μιλήσει ο Τηλέμαχος Δημουλάς, μέλος της Γραμματείας της ΚΕ του ΚΚΕ, ο σεισμολόγος Σταύρος Τάσσος και ο Φίλιππος Βαλιανάτος, πρόεδρος του Παραρτήματος Χανίων του ΤΕΙ Κρήτης και υπεύθυνος του Εργαστηρίου Γεωφυσικής και Σεισμολογίας του ΤΕΙ Κρήτης.

ΣΑΒΒΑΤΟ 12/4

-- Στα Χανιά θα περιοδεύσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής του Κόμματος. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: Στις 5.30 μ.μ. θα έχει συνάντηση με τη Δημοτική Αρχή του Δήμου Μουσούρων. Στις 6.30 μ.μ. θα περιοδεύσει στο χωριό Φουρνέ. Στις 7.30 μ.μ. στο χωριό Βατόλακο. Στις 8.30 μ.μ. θα πραγματοποιήσει ομιλία στο χωριό Σκινέ.

-- Στις 8 μ.μ. σε συγκέντρωση στο Λουτρό της Καρδίτσας, θα μιλήσει ο Ρ. Μανόπουλος.

-- Κλιμάκια του ΚΚΕ με επικεφαλής τους Γ. Τσιούτρα, γραμματέα της ΝΕ Καρδίτσας και Αρ. Αναστασίου, μέλος της ΝΕ, θα περιοδεύσουν στους Σοφάδες και στο Μουζάκι.

ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ 13/4

-- Η ΚΟ Κρήτης του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση στις 11 το πρωί στην αίθουσα «ΑΝΔΡΟΓΕΩ» του Δήμου Ηρακλείου (2ος όροφος), με θέμα: «Εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και τον τουρισμό. Η πολιτική πρόταση του ΚΚΕ». Θα μιλήσει ο Γιώργος Μαρίνος, μέλος του ΠΓ της ΚΕ και βουλευτής του ΚΚΕ. Θεματικές εισηγήσεις θα γίνουν από τους: Γ. Νταγκουνάκη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ, με θέμα: «Οι εξελίξεις στην αγροτική οικονομία και η πρόταση του ΚΚΕ» και Ν. Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου της ΕΠ Κρήτης του ΚΚΕ, με θέμα: ««Οι εξελίξεις του τουρισμού στην Κρήτη και η πρόταση του ΚΚΕ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ