Τρίτη 15 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΠΑΡ' ΤΗΝ ΝΤΟΠΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΡΕΧΑ

«ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΕΙΣ ΓΙΟΚΑ ΜΟΥ ΝΑ ΓΙΝΕΙΣ ΠΑΛΙΚΑΡΙ»: «Οπως ειπώθηκε στην περίφημη πλέον Διακομματική Επιτροπή της Βουλής για την αντιμετώπιση του ντόπινγκ το 2005 - το πόρισμα της οποίας έμεινε ανεξήγητα αναξιοποίητο - το 75% των παιδιών ηλικίας 15 με 18 ετών που συμμετέχουν σε ομαδικά αθλήματα, όπως βόλεϊ και μπάσκετ, παίρνει εργογόνα βοηθήματα, δηλαδή κρεατίνη και συμπληρώματα διατροφής» (η αναφορά στο ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ).

«ΣΑΝ ΕΜΑΣ»! «"Είσαι πολύ μικρός για να μας το παίζεις Παναθηναϊκός", "Φύγε", "Βαρδινογιάννηδες, πουλήστε" (...) Ο Τάκης Λουκανίδης επισήμανε: "Πιστεύω ότι θα συγκινηθεί απ' όσα θα δει αυτός που διοικεί τον Παναθηναϊκό. Γνώρισα τον κ. Βγενόπουλο και είναι ένας λαϊκός άνθρωπος σαν εμάς"» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

ΚΙ ΑΥΤΟΣ: «Πήρα νόμιμα το 1,8 εκατ. ευρώ» (ο Δ. Καπράνος / ΤΑ ΝΕΑ).

Ο ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ ΦΤΙΑΧΝΕΙ ΤΟΥΣ «ΚΑΠΡΑΝΟΥΣ»; «"Το επάγγελμά μας πήρε στραβό δρόμο" είναι ο τίτλος ενός βιβλίου των δημοσιογράφων Φιλίπ Κοέν και Ελιζαμπέτ Λεβί. Εκφράζουν σε αυτό μια "μελαγχολία για τη δημοσιογραφία", ένα επάγγελμα που εφθάρη και διεφθάρη μαζί με την πολιτική τα τελευταία χρόνια. Ομως, χωρίς αυτό, πόσο διάφανη θα ήταν άραγε αυτή η πολιτική; Το μέλλον του Τύπου ηλεκτρονικού και μη εξαρτάται από αυτούς που τον γράφουν: από τους δημοσιογράφους, λένε οι δύο συγγραφείς. Εξαρτάται όμως και από τον αναγνώστη. Στο χέρι του είναι να αποφασίσει αν θέλει ποιοτική ενημέρωση. Κι αν είναι πρόθυμος να πληρώσει το τίμημα» (η καταγραφή από τον Ρ. Βρανά στα ΝΕΑ).

ΔΑΝΕΙΣΟΥ ΕΣΥ... «Κύμα αυξήσεων στα επιτόκια των στεγαστικών, των καταναλωτικών και των επιχειρηματικών δανείων αναμένεται το επόμενο διάστημα (...) Την ίδια στιγμή οι ειδικές προσφορές που κάνουν οι τράπεζες για να προσελκύσουν πελάτες και να διατηρήσουν τα μερίδιά τους στην πίτα της αγοράς των χορηγήσεων προκαλούν τον έντονο προβληματισμό των αναλυτών» (από το κύριο άρθρο στην ΗΜΕΡΗΣΙΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ