Πέμπτη 17 Απρίλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 1
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Ο ΠΛΟΥΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΤΕΣ το σύνθημα των απεργών

Αποφασιστική απάντηση στην πλουτοκρατία, στα κόμματά της, στις συμβιβασμένες συνδικαλιστικές ηγεσίες η μαζική και μαχητική συμμετοχή των εργαζομένων στη χτεσινή απεργία και στις απεργιακές συγκεντρώσεις - διαδηλώσεις των ταξικών συνδικάτων, Ομοσπονδιών και Εργατικών Κέντρων, από τον Εβρο έως την Κρήτη. Επόμενος σταθμός η Εργατική Πρωτομαγιά με το ΠΑΜΕ

Eurokinissi

  • Μάχες μπροστά στις πύλες εργοστασίων και επιχειρήσεων για την περιφρούρηση της απεργίας με αποφασιστικότητα και ταξικό θάρρος. Μάχες που φανερώνουν ότι ο αγώνας των ταξικών δυνάμεων είναι αγώνας βαθιά ριζωμένος στους τόπους δουλειάς. Εκεί χτίστηκε η επιτυχία της απεργίας.
  • Στην Αθήνα στη μεγάλη μαχητική διαδήλωση, φτάνοντας στα γραφεία του ΣΕΒ, οι απεργοί βροντοφώναξαν: «Σας επιστρέφουμε την αύξηση του αίσχους που υπογράψατε με τους συμβιβασμένους της ΓΣΕΕ. Ο πλούτος ανήκει στους εργάτες. Αυτόν διεκδικούμε! Τη νίκη θα τη φέρει ο ταξικός αγώνας»!
  • Αλέκα Παπαρήγα: «Οι εργαζόμενοι πρέπει να κηρύξουν στη συνείδησή τους παράνομο τόσο το νόμο της Κοινωνικής Ασφάλισης, όσο και την άθλια συμφωνία που έκλεισε η ΓΣΕΕ με τον ΣΕΒ. Να ανατρέψουν όλα αυτά στο δρόμο του αγώνα, στην κάλπη, με όλες τις μορφές πάλης. Δεν έχουν άλλη επιλογή».

Eurokinissi


ΣΕΛ.  7   -   9

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ