Σάββατο 17 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΥΠΟ-ΓΡΑΜΜΙΣΕΙΣ
Δε φτάνουν οι τζάμπα ναυτεργάτες

«Πρόσκληση για την επιστροφή των Ελλήνων εφοπλιστών στην Ελλάδα και την ανάδειξη του Πειραιά σε παγκόσμιο ναυτιλιακό κέντρο απηύθυνε ο υπουργός Ναυτιλίας (...) Το κρίσιμο σημείο για την εγκατάσταση των Ελλήνων εφοπλιστών του Λονδίνου είναι η μη επιβολή φόρου συγκέντρωσης κεφαλαίου στις ναυτιλιακές εταιρείες» (το ρεπορτάζ στον ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΤΥΠΟ).

Ετσι αυξάνεται η τιμή των μετοχών

«Κατά τη διάρκεια χωματουργικών εργασιών για την κατασκευή οδικής αρτηρίας στο χωριό Ιγιενκούν, βόρεια της νιγηριανής πρωτεύουσας, Λάγος, ένα μηχάνημα προκάλεσε χθες το βράδυ διαρροή πετρελαίου σε αγωγό, με αποτέλεσμα να πιάσει φωτιά και να προκληθεί έκρηξη. Η φωτιά έκαψε σπίτια και σχολεία του χωριού και πολλοί από τους νεκρούς, μεταξύ των οποίων και μαθητές, καταπατήθηκαν από το πανικόβλητο πλήθος. Σχολικές τσάντες και παιδικά σανδάλια ήταν πεταμένα γύρω από την περιοχή ενός σχολείου που τυλίχθηκε στις φλόγες (...) Εκατοντάδες Νιγηριανοί έχουν χάσει τη ζωή τους τα τελευταία χρόνια σε παρόμοια περιστατικά που είναι συχνά στη χώρα» (το ρεπορτάζ στο ΕΘΝΟΣ).

Caretta - caretta

«H βασίλισσα της Ισπανίας Σοφία κατά την άφιξή της στο θαλάσσιο Πάρκο Ζακύνθου για τα εγκαίνια του προγράμματος "η Οδύσσεια της Caretta" (...) Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Φορέας Διαχείρισης του Θαλάσσιου Πάρκου» (η λεζάντα στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ