Παρασκευή 30 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 5
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Επικίνδυνο καθόλου τυχαίο τσουβάλιασμα

Διαβάστε και θαυμάστε: «Αυτό το κακό δεν μπορεί να συνεχιστεί», «υπάρχει ένας νόμος του κράτους - καλός, κακός - είναι νόμος», «η δημοκρατία έχει κανόνες», «παίρνει αμπάριζα ο πιτσιρικάς και τα κάνει λαμπόγυαλο...», «η κυβέρνηση πρέπει να υπερασπιστεί τους νόμους της», «χωρίς ευνομία και ευταξία προαγωγή πολιτικής μην περιμένετε», «να τελειώνουμε με αυτήν την ασυδοσία», «αυτά τα χάλια που έχουν τα δικά μας πανεπιστήμια τα 'χουν στην υπόλοιπη Ευρώπη, ο καθένας γράφει ό,τι γουστάρει, κάνει ό,τι θέλει, σπάει τους υπολογιστές, διαλύει, οι άλλοι, οι χασισολάγνοι ήθελαν να κάνουν ένα πάρτι να διαδώσουν τα χασίς...», «κάνουν πάρτι τα παιδιά και τα σπάνε, διώχνουνε τον πρύτανη όταν γουστάρουν και χτίζουν και την πόρτα και δεν τρέχει τίποτα», «πώς επιτρέπουμε σήμερα αυτόν τον εξευτελισμό; Δηλαδή απαγορεύεται να μπει το όργανο της τάξεως μέσα και επιτρέπεται να μπει ο αλήτης;»!

Σκόρπιες φράσεις από το παραλήρημα του Γ. Καρατζαφέρη χτες στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, στη διάρκεια του οποίου επιχειρήθηκε ένα γενικό τσουβάλιασμα, κάτω από την ταμπέλα «ταραξίες», όλων. Από τους κουκουλοφόρους με τις μολότοφ, τους θιασώτες της ναρκοκουλτούρας, τους προβοκάτορες κάθε λογής, αν και εδώ που τα λέμε ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ την ίδια ταχτική ακολουθεί για να χτυπήσει το φοιτητικό κίνημα, αφού τσουβαλιάζει μέχρι και τους φοιτητές που αγωνίζονται για δημόσια δωρεάν Παιδεία, Παιδεία που θα υπηρετεί τις λαϊκές ανάγκες. Αυτά τα παιδιά δεν κινητοποιούνται από το δίκιο και για τα δικαιώματά τους, αλλά, κατά τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ, είναι υποχείρια κομμάτων που «χρησιμοποιούν τα παιδιά για να κάνουν θόρυβο»!

Νόμος και τάξη. Υποταγή στο άδικο. Αυτό είναι το μήνυμα του Γ. Καρατζαφέρη, εκλεκτού υπερασπιστή του δίκιου της άρχουσας τάξης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ