Παρασκευή 30 Μάη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 2
ΔΙΑ ΤΟΥ ΤΥΠΟΥ
ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΙ ΣΟΥ ΟΙ ΝΟΜΟΙ

ΚΑΘΕ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΙ Η ΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ: «Οι πρυτανικές αρχές έχουν πλέον στη διάθεσή τους τα απαιτούμενα "εργαλεία" για να καλέσουν την αστυνομία να επέμβει όταν και όποτε συμβαίνει κάτι εξόφθαλμα παράνομο. Θα είναι μια στιγμή μεγάλης πολιτικής ωριμότητας και ευθύνης όταν η αστυνομία, που εκπροσωπεί το νόμιμο κράτος, εισέλθει επιτέλους συντεταγμένα σε ένα Πανεπιστήμιο για να προστατεύσει τη νομιμότητα» (από το κύριο άρθρο στην ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ).

Ο ΑΘΩΟΣ... «Οσοι αναφερθούν σε "προβοκάτσια που στρέφεται κατά του φοιτητικού κινήματος και του δημόσιου πανεπιστημίου", "ακραία εξωφοιτητικά στοιχεία", "γνωστούς αγνώστους που παραδόξως δεν τους συλλαμβάνει η Αστυνομία", αυτοί είναι που καλλιεργούν τη βία αλλά τραβάνε την ουρά τους απέξω και καταγγέλλουν συνωμοσίες των δυνάμεων της αγοράς ή των δυνάμεων της Αστυνομίας όταν εκδηλωθεί» (ο αναπληρωτής καθηγητής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και μόνιμος αρθρογράφος στο ΒΗΜΑ Δ.Κ. Ψυχογιός).

ΕΠΕΙΓΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ: «Οι εικόνες των βίαιων συγκρούσεων και το χάος που έχει δημιουργηθεί είναι απόλυτα φυσικό να προκαλούν έντονες αντιδράσεις στην πλειοψηφία των πολιτών (...) το χειρότερο απ' όλα όμως είναι ότι την ώρα που σε όλο τον κόσμο συντελείται κοσμογονία, καθώς όλοι επιδιώκουν να περάσουν μπροστά, στην Ελλάδα παραμένουμε προσκολλημένοι στο παρελθόν, μας απασχολούν ζητήματα που έχουν λυθεί τον προηγούμενο αιώνα» (από το κύριο άρθρο στα ΝΕΑ).


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ