Σάββατο 7 Ιούνη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 34
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

Σήμερα, Σάββατο:

-- Εκδήλωση για τον «Καποδίστρια 2» διοργανώνει η ΚΟ Χίου του ΚΚΕ, στις 7.30 μ.μ., στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου. Θα μιλήσει ο Χ. Τέγος, στέλεχος του ΚΚΕ.

-- Οι ΚΟ Κυψέλης και η ΚΟ Οικοδόμων διοργανώνουν στις 8 μ.μ., στην πλατεία Κυψέλης εκδήλωση για τους μετανάστες.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας θα μιλήσει σε πολιτική συγκέντρωση στις Ερυθρές (Κριεκούκι) στις 7.30 μ.μ. στην πλατεία Σταμούλη.

Αύριο, Κυριακή:

-- Εκδήλωση τιμής και μνήμης των αγωνιστών της Εθνικής Αντίστασης στο Νομό Λασιθίου θα πραγματοποιήσει η ΝΕ Λασιθίου του ΚΚΕ στα πλαίσια του γιορτασμού των 90 χρόνων από την ίδρυση του ΚΚΕ και των 40 χρόνων από την ίδρυση της ΚΝΕ. Η εκδήλωση θα γίνει στο θεατράκι του Δήμου Ιεράπετρας στις 8.30 το βράδυ με κεντρικό ομιλητή το Νίκο Μανουσάκη, μέλος του Γραφείου Περιοχής Κρήτης του ΚΚΕ.

-- Η Αχτίδα Υπηρεσιών της ΚΟΑ του ΚΚΕ διοργανώνει εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Η Κομμουνιστική Διεθνής» στις 6.30 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ, Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου. Το βιβλίο θα παρουσιάσει ο Κύριλλος Παπασταύρου.

-- Στις 11.30 π.μ. εκδήλωση για τις γυναίκες στη Σκιάθο (αίθουσα εκδηλώσεων στο Μπούρτζι). Θα μιλήσει η Μαρία Γαβαλά, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Θεσσαλίας του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 9/6:

-- Η Αχτίδα Υγείας - Πρόνοιας, η Αχτίδα Μεταφορών της ΚΟΑ του ΚΚΕ και ο Τομέας Υγείας - Πρόνοιας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση παρουσίασης του βιβλίου «Ο σύγχρονος δεξιός οπορτουνισμός», στις 7 μ.μ., στην αίθουσα εκδηλώσεων της ΚΟΑ (Θεμιστοκλέους και Πανεπιστημίου). Το βιβλίο θα παρουσιάσει η Χριστίνα Τσεντούρου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ.

-- Στις 8.30 π.μ. αντιπροσωπεία του ΚΚΕ θα επισκεφθεί τα κτίρια του Δημοτικού Βρεφοκομείου στις οδούς Ρόδου 181 και Αυλώνος 26, Αθήνα.

-- Στις 8 μ.μ., στη συνοικία Αγία Παρασκευή, θα μιλήσει ο Κ. Νίκου, μέλος της ΝΕ Μαγνησίας του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ