Σάββατο 5 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Εκδηλώσεις για τα 90χρονα του ΚΚΕ

Η Αχτίδα Υπαίθρου Αχαΐας του ΚΚΕ οργανώνει στην Αιγιάλεια, στο πλαίσιο των γιορτασμών για τα 90 χρόνια του Κόμματος, πολιτικές εκδηλώσεις αφιερωμένες στους ηρωικούς αγώνες του ΕΑΜ - ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ, ενάντια στο φασισμό και τον ιμπεριαλισμό. Στις εκδηλώσεις θα τιμηθούν οι εκτελεσμένοι και δολοφονημένοι μαχητές και μαχήτριες του ΕΛΑΣ και του ΔΣΕ:

-- Αύριο Κυριακή 6 Ιούλη, στην πλατεία Αράχοβας Δήμου Συμπολιτείας, στις 10.30 π.μ.

-- Την Κυριακή 13 Ιούλη, στην Κουνινά, στις 10.30 π.μ.

Στη Λέσβο

Η ΝΕ Λέσβου του ΚΚΕ οργανώνει την Τετάρτη 9 Ιούλη στις 8 μ.μ. στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Μυτιλήνης, ημερίδα με θέμα «Η θέση του ΚΚΕ για την ενεργειακή πολιτική - Η Περίπτωση της Λέσβου». Ομιλητές θα είναι ο Μάκης Παπαδόπουλος, υπεύθυνος του Οικονομικού Τμήματος της ΚΕ του ΚΚΕ και ο Ηρακλής Κουντουρέλλης, μέλος του Γραφείου της ΝΕ Λέσβου.

Στην Αρτα

Εκδήλωση αφιερωμένη στα 90 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και στα 40 χρόνια της ΚΝΕ πραγματοποιεί η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ την Τετάρτη 16 Ιούλη και ώρα 8.30 μ.μ. στο κέντρο «Ξάγναντο» στο Κλειστό. Ομιλήτρια θα είναι η Φωτεινή Τσόλου, μέλος της Επιτροπής Περιοχής ΒΔ Ελλάδας του ΚΚΕ και θα ακολουθήσει πολιτικό μνημόσυνο για τους αγωνιστές της ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης και του ΔΣΕ από την περιοχή Ζυγοχώρια και από τα κεφαλοχώρια Κομπότι και Πέτα. Την παρουσίαση θα κάνει ο Δημήτρης Γιαννούλης, μέλος της ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ. Η εκδήλωση θα ολοκληρωθεί με την παρουσίαση του βιβλίου του Κώστα Τάτση «Το οδοιπορικό ενός ανταρτοΕΠΟΝίτη στο ΔΣΕ», με εισηγητή τον καθηγητή και μέλος του ΚΣ της ΠΕΕΠΠ Γιώργο Σύρο.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ