Τρίτη 29 Ιούλη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Διαπρεπής λασπολόγος

Στο κλαμπ αυτών που έχουν κάνει την προβοκάτσια επιστήμη, στην οποία διαπρέπουν μάλιστα, επιθυμεί διακαώς φαίνεται να ενταχθεί ο ευρωβουλευτής του Συνασπισμού Δ. Παπαδημούλης. Μιλώντας χτες στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ, έκανε λόγο για επιθέσεις της ηγεσίας του ΚΚΕ εναντίον του ΣΥΝ, συστήνοντας στο ΚΚΕ: «Να κάνει πιο δυνατή και αποτελεσματική αντιπολίτευση στην άθλια κυβέρνηση της ΝΔ. Αν χρησιμοποιούσε τους ίδιους τόνους για την υπόθεση-σκάνδαλο της εξαγοράς της εταιρείας Γερμανός από τη διορισμένη από τη ΝΔ διοίκηση του ΟΤΕ θα ήταν καλύτερα»!!!

Δεν αρκέστηκε βέβαια σ' αυτό. Εγκάλεσε την ηγεσία του ΚΚΕ ούτε λίγο ούτε πολύ για έλλειψη σεβασμού προς τους ...οικοδόμους! Είπε: «Είχα την εντύπωση ότι η κ. Παπαρήγα, επικεφαλής ενός κόμματος που ομνύει στην εργατική τάξη, θα είχε καλύτερη γνώμη για τους οικοδόμους. Δε νομίζω ότι το να αποκαλεί σοβατζήδες τον κ. Τσίπρα ή τον κ. Αλαβάνο τους κάνει κακό. Κακό κάνει στην κ. Παπαρήγα που χρησιμοποιεί με ρατσιστικό τρόπο τέτοιους χαρακτηρισμούς». Η σχέση βέβαια του ΚΚΕ με τους εργάτες και δη τους οικοδόμους δε χρειάζεται τη ...διερμηνεία του κ. Παπαδημούλη. Αν τολμάει ας προσπαθήσει να τους εξηγήσει τη σχέση του κόμματός του με το πολιτικό σύστημα το οποίο θέλουν να σοβατίσουν. Γι' αυτούς, τους επίδοξους πολιτικούς σοβατζήδες, ούτε το ΚΚΕ ούτε οι εργάτες έχουν την καλύτερη γνώμη.

Τέλος, τις ευχές για αγωνιστική συμπόρευση σε ζητήματα όπως «το εισόδημα, η ακρίβεια, η ανεργία, η ειρήνη, να βελτιωθούν οι συνθήκες εργασίας και να μην έχουμε πολύνεκρα ατυχήματα όπως στη ναυπηγοεπισκευαστική ζώνη», τις ανταλλάσσουν καθημερινά με το ΠΑΣΟΚ. Ασε που τελευταία διά «πάσαν νόσον» ο κ. Παπαδημούλης παρακαλάει την Κομισιόν να παρέμβει για να του τη «γιάνει». Εκεί προσβλέπει και όχι στους εργάτες και δη στους οικοδόμους. Αλλού τα σάπια, λοιπόν...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ