Πέμπτη 5 Οχτώβρη 2000
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 28
ΡΕΠΟΡΤΑΖ
Συλλήψεις για τη ληστεία στη Μάνδρα

Συνελήφθησαν για επίθεση και ληστεία ο Βιολέτης Χρήστος του Παναγιώτη και ο Βιολέτης Σπυρίδων του Παναγιώτη από την αστυνομία στην περιοχή Μάνδρας Αττικής προχθές το πρωί, ενώ καταζητείται ο συνεργός τους Κουρής Ιωάννης του Εμμανουήλ.

Στις 29-9-00 στην οδό Θριασίου - Μαγούλα, οι Χ. Βιολέτης και Ι. Κουρής που επέβαιναν σε κλεμμένη μοτοσικλέτα ανέκοψαν την πορεία του αυτοκινήτου που οδηγούσε ο Βουγιουκλάκης Κωνσταντίνος. Αιφνιδιάζοντας τον οδηγό, άνοιξαν την πόρτα, τον χτύπησαν με ρόπαλο στο κεφάλι και απειλώντας τον με περίστροφο του αφαίρεσαν μια τσάντα που περιείχε 17.500.000 δρχ.

Στην προσπάθειά τους να διαφύγουν με τη μοτοσικλέτα, ο οδηγός τους ανέτρεψε, χτυπώντας τους με το αυτοκίνητο. Αυτοί απάντησαν με πυροβολισμούς και στη συνέχεια με την απειλή του όπλου σταμάτησαν διερχόμενο αυτοκίνητο και διέφυγαν.

Ο Σ. Βιολέτης συμμετείχε στη διάπραξη της ληστείας, πληροφορώντας τους διαρκώς με το κινητό του τηλέφωνο για την κίνηση του Βουγιουκλάκη από την τράπεζα που έκανε την ανάληψη, μέχρι και το σημείο της ληστείας. Κατά τη σύλληψή του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500.000 δρχ. ως προερχόμενα από τη ληστεία. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν την 6-10-2000 ενώπιον του 3ου τακτικού ανακριτή Αθηνών.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ