Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
«Ολυμπιακή»

Είναι στυγνοί εκτελεστές και εντεταλμένοι εκποιητές του δημόσιου πλούτου! Τώρα διαλύουν και την «Ολυμπιακή»! Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Με τα ίδια «επιχειρήματα» και, κυρίως, με την ίδια υποκρισία.

***

Πρώτον, δίνουν 1,2 δισ. ευρώ για να ξεπουλήσουν την εταιρεία. Ομως, αν αυτά τα χρήματα συν το 1,2 δισ. ευρώ ετήσιο τζίρο της εταιρείας τα έδιναν για τη στήριξή της, τότε θα καλυπτόταν άμεσα το χρέος των 2,5 δισ. ευρώ, που οι ίδιοι έχουν φορτώσει στην εταιρεία.

*

Δεύτερον, η ΝΔ στις 14/5/2001, εποχή ενός ακόμα προγράμματος του ΠΑΣΟΚ για την ιδιωτικοποίηση της «Ολυμπιακής», παρουσίασε πόρισμα επιτροπής της Ρηγίλλης, στην οποία μετείχαν εξέχουσες φυσιογνωμίες του νυν κυβερνώντος κόμματος (Παπαληγούρας, Μαρκογιαννάκης, Στυλιανίδης, Ανδρεουλάκος, Κωστόπουλος κ.ά.) όπου τι έλεγε; Οτι η τότε κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προχωρούσε σε «εκποίηση» της εταιρείας! Μάλιστα, ο τότε τομεάρχης Μεταφορών της ΝΔ, και σημερινός υπουργός Ναυτιλίας, Αν. Παπαληγούρας, είχε δηλώσει ότι «η ΝΔ δε θα επιτρέψει και δε θα αποδεχτεί ξεπούλημα της "Ολυμπιακής Αεροπορίας"»... Αλήθεια, τι λιγότερο από «ξεπούλημα» κάνουν αυτοί σήμερα;

*

Τρίτον, το ΠΑΣΟΚ, που σήμερα οι εκπρόσωποί του εμφανίζονται με θράσος χιλίων πιθήκων σαν «σωτήρες» της «Ολυμπιακής», ήταν αυτό που έλεγε ότι η «Ολυμπιακή» δεν έχει «κανένα νόημα ως σύνολο ανθρώπων (!!!) και πως «πρέπει να δοθεί σε έναν ιδιώτη και αυτός να απολύσει όλους τους υπαλλήλους και αργότερα ίσως να προσλάβει μερικούς (...)»! Και όλα αυτά διά στόματος ενός ανθρώπου, του κ. Θ. Πάγκαλου, που διατέλεσε υπουργός Μεταφορών (συνέντευξη στην «Απογευματινή», 5/6/2000).

*

Αυτός είναι ο «βίος και η πολιτεία τους». Ψεύτες, δημαγωγοί και εκποιητές της δημόσιας περιουσίας. Δε θα αφήσουν όρθιο τίποτα. Πρέπει να τους σταματήσουμε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ