Πέμπτη 18 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 8
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΚΚΕ - ΚΝΕ
Σήμερα ξεκινάει η μεγάλη πολιτική γιορτή

Από σήμερα Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή στην Πανεπιστημιούπολη στα Ιλίσια

Η καρδιά της εργατικής τάξης και της αγωνιζόμενης νεολαίας χτυπάει σήμερα στην Πανεπιστημιούπολη. Από σήμερα και μέχρι την Κυριακή ανοίγουν οι πύλες της κόκκινης πολιτείας που φιλοξενεί το μεγαλύτερο πολιτικό - πολιτιστικό γεγονός, τη μεγάλη πολιτική γιορτή προς τιμήν των 90χρόνων του ΚΚΕ και των 40 χρόνων της ΚΝΕ.

Το Φεστιβάλ ΚΚΕ - ΚΝΕ κορυφώνεται, μετά από ένα ταξίδι σε όλη τη χώρα, μετά από 230 προφεστιβαλικές εκδηλώσεις σε τόπους εργασίας, εκπαίδευσης και κατοικίας, στις μεγαλύτερες πόλεις της χώρας και σε πρωτεύουσες νομών. Ενα πετυχημένο ταξίδι που αγκαλιάστηκε μαζικά από τη νεολαία και τους εργαζόμενους, στο οποίο συνέβαλαν με την προσωπική τους «πινελιά» και την ακούραστη δουλειά τους χιλιάδες μέλη και φίλοι της ΚΝΕ.

Πλήθος δραστηριοτήτων, συζητήσεων, εκδηλώσεων, πλούσια καλλιτεχνικά δρώμενα, συνθέτουν το πρόγραμμα του φετινού Φεστιβάλ, του Φεστιβάλ που συνδιοργανώνει το Κόμμα και η ΚΝΕ για να φτάσει ακόμα πιο πλατιά το κάλεσμα σε συστράτευση, σε αγώνα, σε πάλη για το μέλλον μας το σοσιαλισμό.

Στο πλαίσιο αυτό, το ΚΣ της ΚΝΕ, καλεί τη νεολαία και το λαό της Αττικής, «να γιορτάσουμε μαζί τα 90 χρόνια ζωής και δράσης του ΚΚΕ και τα 40 χρόνια της ΚΝΕ. Καλούμε ιδίως όλους όσους δεν είχαν την ευκαιρία να το κάνουν μέχρι τώρα, αύριο και τις επόμενες μέρες, να επισκεφτούν μαζικά το Φεστιβάλ ΚΚΕ-ΚΝΕ».






Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ