Πέμπτη 25 Σεπτέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 11
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΒΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑΪΔΟΥ
Γυρίστε την πλάτη σε όσους υπονομεύουν τα συμφέροντά σας

Περιοδεία στα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού και συνάντηση με το δήμαρχο της πόλης

Η Βέρα Νικολαΐδου
Η Βέρα Νικολαΐδου
Να βγάλουν τα συμπεράσματά τους από την πολιτική της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, να απεγκλωβιστούν από τις δυνάμεις του δικομματισμού και να συστρατευτούν με τις ταξικές δυνάμεις στον αγώνα ενάντια στα χειρότερα που ετοιμάζουν για τα λαϊκά στρώματα, κάλεσε τους εργαζόμενους στα συνεργεία καθαριότητας του Δήμου Κορυδαλλού η Βέρα Νικολαΐδου, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και βουλευτής Β΄ Πειραιά, στη διάρκεια της περιοδείας που πραγματοποίησε προχτές το πρωί.

Στη συνομιλία που είχε μαζί τους - στην πλειοψηφία τους γυναίκες συμβασιούχες - εκφράστηκε η αγανάκτηση για την ακρίβεια, τους μισθούς πείνας που παίρνουν, την κατάργηση των ΒΑΕ, την ιδιωτικοποίηση της παιδείας, της υγείας. Η Βέρα Νικολαΐδου τους ενημέρωσε και για τα χειρότερα που έρχονται μέσα και από τον «Καποδίστρια 2» και τους κάλεσε να δουν τους πραγματικούς υπεύθυνους, να τους γυρίσουν την πλάτη και να στηρίξουν το Κόμμα που υπερασπίζεται τα συμφέροντά τους.

Στη συνέχεια συναντήθηκε με τον δήμαρχο Κορυδαλλού Στ. Κασιμάτη και συζήτησε για τα σοβαρά προβλήματα της πόλης. Ειδικότερα συζητήθηκαν τα θέματα των φυλακών, του ψυχιατρείου των φυλακών και της κατασκευής Ειδικού Σχολείου.

Ο δήμαρχος αναγνώρισε τη συμβολή των βουλευτών του ΚΚΕ στην επίλυση του θέματος των Λατομείων καθώς έθεσαν το θέμα στη Βουλή και συνέβαλαν αποφασιστικά στη δρομολόγηση της επίλυσής του. Η Βέρα Νικολαΐδου δεσμεύτηκε πως οι εκπρόσωποι του Κόμματος θα παλέψουν και μέσα από τη Βουλή για την επίλυση των παραπάνω ζητημάτων, αλλά και των άλλων προβλημάτων της πόλης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ