Σάββατο 18 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 31
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Αηδία...

Δεν υπάρχει σκάνδαλο, δεν υπάρχει πολιτική απάτη, δεν υπάρχει λοβιτούρα, που να μην είναι χωμένοι μέχρι το λαιμό. Και η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ. Και φυσικά δεν υπάρχει τέχνασμα υποκρισίας, που να μην το έχουν μεταχειριστεί. Και οι δύο.

*

Από πού να το πιάσεις:

Τα δεκάδες εκατομμύρια της «μίζας» που διοχετεύονταν από τα ταμεία της «Ζήμενς» θα αποτελούν αιώνιο σύμβολο της ξεφτίλας τους.

Κάτω από το σκάνδαλο του ξεπουλήματος του ΟΤΕ βρίσκονται φαρδιές - πλατιές και οι «γαλάζιες» και οι «πράσινες» υπογραφές.

Δίπλα στα «πράσινα» ομόλογα, με τα οποία ξεκοκαλίστηκαν στο χρηματιστήριο τα αποθεματικά των ασφαλιστικών ταμείων, ήρθαν να προστεθούν τα «δομημένα ομόλογα» της ΝΔ.

Στην εκποίηση των λιμανιών, στις μετοχοποιήσεις και ιδιωτικοποιήσεις της ΔΕΗ, της ΕΥΔΑΠ, του τραπεζικού τομέα, των πετρελαίων, ο ένας έκοβε, μέχρι το 2004 κι άλλος ράβει, μετά το 2004.

Ο ένας, ο «πράσινος», νομοθετούσε το 2003 χαρίζοντας γη της Πάρνηθας στο καζίνο. Ο άλλος, ο «γαλάζιος», ήρθε να εφαρμόσει το νόμο του προηγούμενου...

Στις «πράσινες» υποκλοπές του '87, ήρθαν να προστεθούν οι «γαλάζιες» υποκλοπές.

Και τώρα το Βατοπέδιο: Εδώ και δέκα τουλάχιστον χρόνια έχουν βγάλει τη δημόσια περιουσία στο «χριστεμπόριο». Ευσεβείς υπουργοί της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ που «παραπλανήθηκαν». Και που τώρα, το ερώτημα στο οποίο θέλουν να απαντήσουμε είναι αν «παραπλανήθηκαν» περισσότερο οι «γαλάζιοι» ή περισσότερο οι «πράσινοι».

Πάγια η τακτική τους: Ποιος φταίει περισσότερο, εκείνοι που ξεπούλησαν το 67% του ΟΤΕ ή οι άλλοι που ξεπούλησαν και το υπόλοιπο 33%; Ποιος φταίει περισσότερο, εκείνος που ξεπούλησε την «Ιονική» ή εκείνος που ξεπούλησε την «Εμπορική»; Ποιος φταίει περισσότερο, εκείνος που έδωσε στον Εφραίμ τη Βιστονίδα το 1999 και το 2003 ή εκείνος που του την έδωσε το 2005 και το 2007;

Αηδία. Το «έργο» κατάντησε αηδία...


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ