Πέμπτη 23 Οχτώβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Δικομματικό το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας

Παπαγεωργίου Βασίλης

ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ τσακώνεστε, κύριοι της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, για το «σε ποιον ανήκει» το σκάνδαλο της Μονής Βατοπεδίου.

Ούτε να λέτε οι μεν πως όλα έγιναν από το 1998 έως το 2003 και οι δε από το 2004 μέχρι σήμερα.

Είναι προφανές πως όταν πρόκειται για τέτοιες δουλειές ωραιότατα μπορεί να φταίτε και οι δύο. Οπως, δηλαδή, συμβαίνει σήμερα.

Γιατί, εδώ που τα λέμε, δεν περιμέναμε την υπόθεση της Μονής Βατοπεδίου, για να καταλάβουμε τη ...γνώμη που έχουν και οι δυο τους για τη δημόσια περιουσία.

Το έχουμε διαπιστώσει με τον ΟΤΕ, την «Ολυμπιακή Αεροπορία», τα λιμάνια της χώρας, τον ΟΣΕ και τη ΔΕΗ.

Αμφότεροι ξεπουλούν τα πάντα εδώ και δεκαετίες. Είναι σαφές ότι δε θα είχαν τον παραμικρό δισταγμό για την περιοχή γύρω από τη λίμνη Βιστονίδα. Απλά πράγματα...

ΒΡΕ ΒΡΕ, κάνουν και τους ...δύσκολους οι τραπεζίτες! Ορισμένοι από αυτούς λένε πως δε θα χρησιμοποιήσουν το «πακέτο» ενίσχυσης των 28 δισεκατομμυρίων ευρώ που ετοιμάζει η κυβέρνηση...

Φανταστείτε μέχρι πού έχει φτάσει ο ανταγωνισμός τους! Προσπαθούν ακόμη και τώρα να παρουσιαστούν ο ένας πιο φερέγγυος από τον άλλον!

Μόνο που δεν πρέπει να έχετε καμία αμφιβολία. Τελικά, τα χρήματα θα τα πάρουν. Είτε έμμεσα, είτε απευθείας. Ξέρουν αυτοί το «πώς»...

Αυτό, βέβαια, που δε μας έχει ακόμη εξηγήσει η κυβέρνηση, είναι το ...πού θα βρει αυτά τα λεφτά που θα τους δώσει.

Εδώ μας μίλαγε για «στενότητα» πριν ξεσπάσει η λεγόμενη «παγκόσμια χρηματοοικονομική κρίση», φανταστείτε τι έχει να γίνει τώρα.

Οχι πως έχουμε καμία αμφιβολία για το ποια θα είναι η ...πηγή. Εμείς, οι συνήθεις, δηλαδή, ύποπτοι και τα γνωστά υποζύγια.

Το μόνο που δεν ξέρουμε είναι αν θα δούμε νέα φορολογικά βάρη (πράγμα πολύ πιθανό) ή αν η φαντασία των κυβερνώντων έχει φτάσει πιο μακριά από τη δική μας.


Γρηγοριάδης Κώστας

Γιατί όταν πρόκειται να μας «τα πάρουν» έχουν αποδειχθεί ιδιαίτερα δημιουργικοί. Γεμάτοι νέες ιδέες και καινοτομίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ