Παρασκευή 14 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 14
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Μπάμπης Χαραλάμπους, Κώστας Αλυσανδράκης και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό σε τι συγκεκριμένες ενέργειες θα προβεί για την άμεση λειτουργία στην Κέρκυρα Υπηρεσίας Νεοτέρων Μνημείων.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής, Γιάννης Γκιόκας και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ την αρμόδια υπουργό, εάν η κυβέρνηση θα υλοποιήσει τα αιτήματα απόδημων Ελλήνων που ζουν σε χώρες της Αφρικής, Εγγύς και Μ. Ανατολής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Βέρα Νικολαΐδου, Μπάμπης Χαραλάμπους, Σταύρος Σκοπελίτης και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό, τι μέτρα προτίθεται να πάρει για την άμεση εξόφληση των χρεών του ΟΠΑΔ προς τους φαρμακοποιούς του Ν. Εύβοιας, καθώς και για την επαρκή χρηματοδότηση του Ταμείου, προκειμένου να μην επαναληφθεί το πρόβλημα και να μην επιβαρυνθούν οι φαρμακοποιοί και οι ασφαλισμένοι.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Κώστας Καζάκος, Εύα Μελά, Λίλα Καφαντάρη και Γιάννης Πρωτούλης ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρουν, όχι μόνο για να μην εγκριθεί η απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου της νήσου Κέας (Τζιάς), για αλλαγή χρήσης γης για τη Μακρόνησο, αλλά και να ενεργήσουν για την απαλλαγή του ιστορικού τόπου από παντός είδους καταπατητές και ακαθαρσίες.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ