Σάββατο 15 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Οι διευθυντές...

Παπαγεωργίου Βασίλης

Με μια, προφανώς... αυθόρμητη πρωτοβουλία, οι Γενικοί Διευθυντές της ΔΕΗ υπογράφουν ανοιχτή επιστολή με την οποία υποστηρίζουν πλήρως τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της επιχείρησης Τ. Αθανασόπουλο.

«Σιγά την είδηση», θα πει κάποιος. Πράγματι, εκτός αν εξαιρέσεις μια ενδεχόμενη έμμεση υπαναχώρηση που ανιχνεύεται «ανάμεσα στις γραμμές», εκεί που οι διευθυντές αναφέρονται σε ανατιμήσεις τιμολογίων «λίγο πάνω από τον πληθωρισμό», όταν οι πληροφορίες - που δε διαψεύστηκαν από τη διοίκηση της ΔΕΗ - έκαναν λόγο για αυξήσεις 5,5 μονάδων πάνω από τον πληθωρισμό για το ηπιότερο σενάριο!

Κατά τ' άλλα, τα κορυφαία διευθυντικά στελέχη της ΔΕΗ είναι αρκετά προβλέψιμα. Επιμένουν ότι τα τιμολόγια της ΔΕΗ είναι τα χαμηλότερα στην Ευρώπη, μ' ένα τρόπο λες και πρόκειται για το προπατορικό αμάρτημα. Στηλιτεύουν τον «τρόπο της απελευθέρωσης» της χονδρεμπορικής αγοράς, που αναγκάζει τη ΔΕΗ να αγοράζει ακριβά την ενέργεια που της λείπει για να καλύπτει τις ανάγκες της χώρας. Ταυτίζουν την αύξηση των τιμολογίων με την επιβίωση της ΔΕΗ, αρνούμενοι να δεχτούν οποιαδήποτε άλλη εναλλακτική λύση, αρνούμενοι ουσιαστικά να αμφισβητήσουν την «απελευθέρωση» που τόσο έπληξε τη ΔΕΗ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ