Σάββατο 15 Νοέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
Επίθεση σε γραφεία του ΚΚΕ στην Καλαμαριά

Ανακοίνωση - καταγγελία της Αχτιδικής Επιτροπής Καλαμαριάς της ΚΟΘ του ΚΚΕ

Επίθεση με δύο βόμβες μολότοφ σημειώθηκε χτες τα ξημερώματα στην πρόσοψη των γραφείων της ΚΟ Κρήνης Καλαμαριάς της ΚΟΘ του ΚΚΕ, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημίες.

Την άνανδρη και προβοκατόρικη αυτή επίθεση «γνωστών - αγνώστων» - καταγγέλλει η Αχτιδική Επιτροπή Καλαμαριάς της Κομματικής Οργάνωσης Θεσσαλονίκης του ΚΚΕ, καλώντας τους εργαζόμενους, τη νεολαία, το λαό της Καλαμαριάς να βάλει στο περιθώριο αυτούς που οργανώνουν και εκτελούν τέτοιου είδους ενέργειες.

«Ενέργειες που στόχο έχουν να τρομοκρατήσουν, να βάλουν φραγμό στην προσπάθεια του ΚΚΕ να συναντηθεί με ευρύτερες λαϊκές δυνάμεις, να οργανώσει τον αγώνα των εργαζομένων και της νεολαίας ώστε να μετατραπεί η οργή και η αγανάκτηση σε μαζική - οργανωμένη δράση ενάντια στον κοινό αντίπαλο, τα μονοπώλια και τον ιμπεριαλισμό.

Η ΑΕ Καλαμαριάς της ΚΟΘ του ΚΚΕ δηλώνει για μια ακόμα φορά ότι τέτοιες ενέργειες - που εκδηλώνονται σταθερά την περίοδο εορτασμού της εξέγερσης του Πολυτεχνείου - δεν πρόκειται να κάμψουν τη θέληση και τη δράση του Κόμματος και της ΚΝΕ στην κατεύθυνση ισχυροποίησης - αναζωογόνησης του εργατικού - λαϊκού κινήματος, του κινήματος της νεολαίας. Την προσπάθεια ισχυροποίησης του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, μπροστά και στο 18ο Συνέδριο του Κόμματος», αναφέρεται σε ανακοίνωση της Αχτιδικής Επιτροπής Καλαμαριάς της ΚΟΘ του ΚΚΕ.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ