Τρίτη 2 Δεκέμβρη 2008
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 9
18ο ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΚΚΕ
ΠΕΙΡΑΙΑΣ
Σε συναγερμό οι κομμουνιστές

Οι κομμουνιστές του Πειραιά ενώ «κλείνουν» την πρώτη μέρα
Οι κομμουνιστές του Πειραιά ενώ «κλείνουν» την πρώτη μέρα
Σε συναγερμό βρίσκονται από χτες το πρωί όλα τα μέλη, οι φίλοι και οι οπαδοί της Κομματικής Οργάνωσης Πειραιά του ΚΚΕ. Από το πρωί, που ξεκίνησε και τυπικά η οικονομική εξόρμηση, έχουν ριχτεί στη μάχη για την επίτευξη του στόχου και την κάλυψη του πλάνου.

Κάθε Κομματική Οργάνωση έχει καταστρώσει συγκεκριμένο σχέδιο με «χαρτί και μολύβι», ώστε να μη μείνει χώρος δουλειάς, εργάτης για εργάτης, γειτονιά για γειτονιά και σπίτι για σπίτι, που να μη φτάσει το κουπόνι του Κόμματος. Μάλιστα, παρά την οικονομική δυσπραγία των λαϊκών στρωμάτων, οι προβλέψεις είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντικές και βασίζονται στους ισχυρούς δεσμούς του Κόμματος με την εργατική τάξη και τα λαϊκά στρώματα του Πειραιά. Ηδη χτες το βράδυ με το «πρώτο κλείσιμο» ορισμένες Κομματικές Οργανώσεις της ΚΟΠ είχαν καταφέρει να καλύψουν το 50% του πλάνου τους.

Τα μέλη, οι φίλοι του Κόμματος, με το άνοιγμα στον κόσμο, στις εργατογειτονιές της πειραιώτικης περιφέρειας, κάνουν κατανοητό στους εργάτες στεριάς και θάλασσας και στους ανθρώπους των λαϊκών συνοικιών πως κάθε ευρώ που δίνουν για την ενίσχυση του ΚΚΕ, προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου του, είναι στην ουσία ενίσχυση του δικού τους αγώνα, των δικών τους συμφερόντων. Ταυτόχρονα, αναδεικνύουν τη σημασία που έχει η διάσωση και στέγαση σε υπερσύγχρονο κτίριο του Αρχείου του Κόμματος, που αποτελεί ανεκτίμητο θησαυρό της εργατικής τάξης, όλου του λαού.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ