Σάββατο 10 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 10
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
ΠΑΜΕ
Παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών

Παράσταση διαμαρτυρίας θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εξωτερικών, την Τρίτη 13 Γενάρη και ώρα 12 το μεσημέρι, στο πλαίσιο των πολύμορφων πρωτοβουλιών του για την καταδίκη της σφαγής του Παλαιστινιακού λαού. Σε σχετικό δελτίο Τύπου η Εκτελεστική Γραμματεία του ΠΑΜΕ σημειώνει:

«Το ΠΑΜΕ, καταδικάζοντας για μια ακόμα φορά τη σφαγή του Παλαιστινιακού λαού από το κράτος του Ισραήλ, με συνένοχους τις ΗΠΑ και την ΕΕ, πραγματοποιεί την Τρίτη 13 Γενάρη 2009, στις 12 το μεσημέρι, παράσταση διαμαρτυρίας στο υπουργείο Εξωτερικών.

Καλεί επίσης τους εργαζόμενους της χώρας μας να καταδικάσουν την κυβέρνηση της ΝΔ, γιατί με τη στάση των ίσων αποστάσεων ουσιαστικά στηρίζει τους φονιάδες του Παλαιστινιακού λαού. Οι όποιες φιλανθρωπικές δραστηριότητες δεν "ξεπλένουν", γιατί ο ανθρώπινος πόνος και ο θάνατος δεν αντισταθμίζονται με καμία "βοήθεια", όσο σημαντική και αν φαίνεται.

Το ΠΑΜΕ καλεί τους εργαζόμενους να βγάλουν συμπεράσματα για τη στάση του ΠΑΣΟΚ, που επίσης κρατά ίσες αποστάσεις συνενοχής στο έγκλημα.

ΝΔ και ΠΑΣΟΚ για άλλη μια φορά είναι ευθυγραμμισμένοι με τους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς στην περιοχή.

Το ΠΑΜΕ, το ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, θα συνεχίσει να στηρίζει το αίτημα του αγωνιζόμενου λαού της Παλαιστίνης, για να έχουν τη δική τους πατρίδα, το δικό τους κράτος με πρωτεύουσα την ανατολική Ιερουσαλήμ».


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ