Σάββατο 10 Γενάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΝΕΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΗ ΓΑΖΑ
Πρωτουβουλίες της ΚΝΕ για την Παλαιστίνη

Δυο ιδιαίτερες πρωτοβουλίες, τα έσοδα των οποίων θα διατεθούν για το λαό της Παλαιστίνης, αναλαμβάνει η Τομεακή Οργάνωση Καλλιτεχνών της ΚΝΕ, απαιτώντας να σταματήσει τώρα η σφαγή, καταδικάζοντας την πολιτική των ίσων αποστάσεων και καλώντας κάθε νέο καλλιτέχνη να πάρει θέση στον αγώνα.

Συγκεκριμένα, η ΤΟ της ΚΝΕ διοργανώνει συναυλίες αλληλεγγύης με τίτλο «Τραγουδάμε για την Παλαιστίνη», στη Μουσική σκηνή «Συρμός», την Τρίτη 13 και την Τετάρτη 14 Γενάρη (ώρα έναρξης και τις δυο μέρες 21.30).

Μέχρι στιγμής έχουν δηλώσει συμμετοχή οι καλλιτέχνες και τα συγκροτήματα: «361ο»,Αργυρίου Νίκος, «Γυάλα», «Κάρμα», Κωνσταντινίδης Αλκης, «Ομάδα Υψηλού Κινδύνου», «Παρελθόντες Χρόνου», «Σημεία των Καιρών», «Τοξικά Απόβλητα», «Φθηνό Ευέλικτο Μουσικό Δυναμικό».

Επίσης, η ΤΟ Καλλιτεχνών της ΚΝΕ οργανώνει μια κίνηση με νέους ηθοποιούς που θα ηχογραφήσουν απαγγελίες Παλαιστινιακής και αντιπολεμικής ποίησης. Μέχρι στιγμής συμμετοχή έχουν δηλώσει οι ηθοποιοί: Ανδρέου Μαίρη, Βέργαδος Δημήτρης, Γαβρίλη Αλεξία, Ζαρκάδα Κάτια, Καρτάνου Ηλέκτρα, Κατσιναβάκη Αναστασία, Κούρου Βάσια, Λύρα Ηλέκτρα, Μοίρας Σταύρος, Παπαδέρου Νεφέλη, Παπαστεργίου Δομινίκη, Ποταμίτης Διονύσης, Πυλιχού Ιωάννα, Στασινοπούλου Μαίρη, Συρίγγου Εβίτα, Τάσουλας Σωτήρης, Τσόγκα Κοραλία, Φιλιούση Ελένη, Χιωτίνη Κατερίνα.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ