Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Και η ΚΝΕ υπερκάλυψε το πλάνο της

Στο 100,94% βρισκόταν χτες το ποσοστό κάλυψης του πλάνου της ΚΝΕ και συνεχίζουν με μεγαλύτερη ορμή τις υπόλοιπες δέκα μέρες

Σε ποσοστό 100,94% υπερκάλυψε το πλάνο που είχε θέσει η ΚΝΕ στο πλαίσιο της Οικονομικής Εξόρμησης που προκήρυξε η ΚΕ του ΚΚΕ προς τιμήν του 18ου Συνεδρίου και με στόχο την ολοκλήρωση της διάσωσης του ιστορικού Αρχείου του Κόμματος, με τη στέγασή του σε ένα σύγχρονο και ασφαλές κτίριο. Η ΚΝΕ φιλοδοξεί για ακόμα μεγαλύτερο ποσοστό, με το δεδομένο ότι απομένουν δέκα μέρες ως τη λήξη της Οικονομικής Εξόρμησης.

Με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΚΣ της ΚΝΕ σημειώνεται ότι το πλάνο ήταν το μεγαλύτερο που έχει βάλει η Οργάνωση από το 1991 και μετά, και συμπληρώνει: «Συνεχίζουμε με μεγαλύτερη ορμή και αποφασιστικότητα. Τις μέρες που μένουν μέχρι τη λήξη της Εξόρμησης να μην αφήσουμε χώρο νεολαίας που να μη φτάσει το κάλεσμα για την ενίσχυση του Αρχείου του Κόμματός μας, της ιστορίας του εργατικού - λαϊκού και επαναστατικού κινήματος της χώρας μας».

Υπενθυμίζουμε ότι έχει ήδη από την περασμένη Δευτέρα υπερκαλυφτεί και το πανελλαδικό πλάνο του Κόμματος σε ποσοστό 100,52%. Το γεγονός αυτό ενισχύει την αποφασιστικότητα των μελών και των φίλων του να συνεχίσουν με μεγαλύτερη ένταση την προσπάθεια τις μέρες που απομένουν ως τη λήξη της εξόρμησης, προκειμένου όλες οι Κομματικές Οργανώσεις να καλύψουν τα πλάνα τους και η υπερκάλυψη να φτάσει στο υψηλότερο δυνατό ποσοστό.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ