Παρασκευή 6 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 3
ΠΟΛΙΤΙΚΗ
Δραστηριότητες ΚΟ του ΚΚΕ

-- Η ΚΟ Ευγένειας - Χαραυγής του ΚΚΕ, πραγματοποιεί συνεστίαση σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο ψητοπωλείο «ΤΑΣΟΣ» (Διγενή Ακρίτα 40 - Πλατεία Χαραυγής).

-- Η ΚΟ Περάματος του ΚΚΕ πραγματοποιεί συνεστίαση σήμερα Παρασκευή στις 8 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «ΝΕΦΕΛΗ» (Λ. Δημοκρατίας 37, Πέραμα).

-- Οι ΚΟΒ Κεντρικού Μενιδίου - Εκπαιδευτικών και Ολυμπιακού Χωριού του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Παρασκευή, στο κέντρο «Οικογενειακόν - Παραδοσιακόν», στις 9 μ.μ., (Μιαούλη 1 και Καλατζή, στο Μενίδι).

-- Οι ΚΟΒ Παιανίας, Παλλήνης, Γλυκών Νερών, Γέρακα του ΚΚΕ διοργανώνουν συνεστίαση σήμερα Παρασκευή, στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο φωτογράφος» στην Παιανία.

-- Οι ΚΟΒ Ανω Λιοσίων διοργανώνουν συνεστίαση αύριο Σάββατο στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Ο Κάκιας», στη Φυλή.

-- Συνεστίαση διοργανώνει η ΝΕ Αρτας του ΚΚΕ αύριο Σάββατο και ώρα 9 μ.μ. στο κέντρο «Αρχοντικό», στους Κωστακιούς.

-- Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει τον ετήσιο χορό, που φέτος γίνεται προς τιμή του 18ου Συνεδρίου, αύριο Σάββατο, στις 9 μ.μ., στο κέντρο «Τζάκι», στον Παλαιόπυργο Τρικάλων.

-- Κλιμάκια της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ αύριο Σάββατο, στις 10.30 π.μ., θα περιοδεύσουν στα καταστήματα των Τρικάλων, όπου θα μοιραστεί ενημερωτικό υλικό σχετικά με την Επερώτηση που κατέθεσε το ΚΚΕ στη Βουλή για τα προβλήματα των ΕΒΕ.

-- Εκδήλωση με θέμα: «Η οικονομική κρίση και η διέξοδος που προτείνει το ΚΚΕ» διοργανώνει η ΝΕ Θεσπρωτίας του ΚΚΕ την Πέμπτη 12/2 και ώρα 8 μ.μ. στο Εργατικό Κέντρο με ομιλητή τον Σωτήρη Γκίκα, μέλος της ΝΕ.

-- Η ΝΕ Κορινθίας του ΚΚΕ και το ΝΣ Κορινθίας της ΚΝΕ διοργανώνουν εκδήλωση - συζήτηση για την οικονομική κρίση και την πρόταση του ΚΚΕ, την Κυριακή 15/2, στις 5 μ.μ., στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου Κορίνθου. Θα μιλήσει ο Ν. Καραθανασόπουλος, βουλευτής του ΚΚΕ.

Για τη μικρομεσαία αγροτιά

Η ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ διοργανώνει πολιτικές συγκεντρώσεις στα χωριά του νομού για τη συζήτηση των θέσεων του Κόμματος σχετικά με τα προβλήματα της μικρομεσαίας αγροτιάς. Συγκεκριμένα:

  • Σήμερα Παρασκευή, στο Βαλτινό, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Μάμαλης», με ομιλητή τον Αλ. Νταούλα, γραμματέα της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
  • Μεθαύριο Κυριακή, στο Κεραμίδι, στις 11 π.μ., στο καφενείο «Κόττη Ηρακλή», με ομιλητή τον Αχιλ. Κανταρτζή, βουλευτή του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 9 Φλεβάρη, στη Σαρακίνα, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Αλέκα», με ομιλητή τον Απ. Θωμόπουλο, μέλος της ΝΕ Τρικάλων του ΚΚΕ.
  • Τη Δευτέρα 9 Φλεβάρη, στη Φήκη, στις 7 μ.μ., στο καφενείο «Μπέσσας».

Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ