Παρασκευή 27 Φλεβάρη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 6
ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΚΚΕ
ΔΩΣΤΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας, Λίλα Καφαντάρη και Αντώνης Σκυλλάκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για τη διάθεση των αναγκαίων κονδυλίων και το ξεπέρασμα των εμποδίων που καθυστερούν την κατασκευή του έργου της αποχέτευσης στο Μαρμάρι Ν. Εύβοιας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Γιώργος Μαυρίκος ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την άμεση αντιμετώπιση του προβλήματος και την κατάλληλη επισκευή του οδικού δικτύου στην περιοχή Μαρμαρίου Ν. Ευβοίας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιώργος Μαρίνος, Γιάννης Γκιόκας και Διαμάντω Μανωλάκου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς τι μέτρα θα πάρει η κυβέρνηση για την επίσπευση της κατασκευής του νέου λιμανιού στο Μαρμάρι και πώς θα προχωρήσει για τις άμεσες επισκευές.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Σπύρος Χαλβατζής, Γιάννης Πρωτούλης και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο Υπουργό πότε θα καλυφθούν από το ΥΠΕΠΘ τα κενά εκπαιδευτικών που παρουσιάζονται στα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία καθώς και τα κενά σε εκπαιδευτικό και βοηθητικό προσωπικό στα σχολεία ειδικής αγωγής στο Δήμο Αχαρνών και στην ευρύτερη περιοχή της Β/Α Αττικής.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Πρωτούλης, Εύα Μελά και Λίλα Καφαντάρη ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς ποια μέτρα θα πάρουν για την άμεση εξόφληση των οφειλών προς τον ανάδοχο και τη διασφάλιση της ομαλής μεταφοράς των μαθητών - αθλητών του 1ου Γυμνασίου Νέας Σμύρνης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Γκιόκας, Σπύρος Χαλβατζής, Γιάννης Πρωτούλης και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα πάρει το υπουργείο ώστε να συνεχιστεί χωρίς προβλήματα η μεταφορά των μαθητών του 2ου Γυμνασίου Παιανίας, αλλά και όλων των μαθητών που μετακινούνται με μισθωμένα οχήματα.

-- Ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Γκατζής ΕΡΩΤΑ τον αρμόδιο υπουργό τι μέτρα θα λάβει για την άσχημη κατάσταση στην οποία βρίσκονται οι χώροι υγιεινής του Δημοτικού Σχολείου στα Κανάλια του Δήμου Κάρλας.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου ΕΡΩΤΟΥΝ τους αρμόδιους υπουργούς, τι μέτρα προτίθενται να λάβουν για την αντιμετώπιση των ελλείψεων και την εξεύρεση των απαραίτητων χώρων για την κάλυψη των υλικοτεχνικών υποδομών με σκοπό την απρόσκοπτη λειτουργία του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

-- Οι βουλευτές του ΚΚΕ Σταύρος Σκοπελίτης, Κώστας Καζάκος, Λίλα Καφαντάρη και Εύα Μελά ΕΡΩΤΟΥΝ τον αρμόδιο υπουργό αν προτίθεται η κυβέρνηση να πάρει μέτρα ώστε να σταματήσει αυτό το απαράδεκτο εργασιακό καθεστώς των συμβασιούχων και να προχωρήσει σε προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, όλων των αναγκαίων ειδικοτήτων, με πλήρη δικαιώματα, στη φύλαξη - λειτουργία των Αρχαιολογικών Χώρων και Μνημείων της Μυτιλήνης.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ