Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 39
ΗΜΕΡΟΔΡΟΜΟΣ
Καρα-γκαιμπελίσκος

Ο Καρατζαφέρης, ο άνθρωπος που είχε στα ψηφοδέλτια του κόμματός του τους ναζιστές της «Χρυσής Αυγής» (νομαρχιακές 2002), ο ίδιος που είχε στο ψηφοδέλτιο του κόμματός του τον αρχιφασίστα Κώστα Πλεύρη (βουλευτικές 2004), ο συναγελαζόμενος με τον Παττακό στον τηλεοπτικό του σταθμό ανήμερα της χούντας (Τελεάστυ, 21/4/2002), επανέλαβε μιλώντας στο «Βήμα» τον γκαιμπελισμό ότι το ΚΚΕ έχει τάχα οποιαδήποτε διασύνδεση με το σκάνδαλο της υπόθεσης «Γερμανός».

Πέρα από το γεγονός ότι η επανάληψη του ψεύδους δηλώνει την «ποιότητα» του ανδρός, η συγκεκριμένη συκοφαντία, η οποία έχει τόσες και τόσες φορές καταπέσει, ξεπερνά τον ΛΑ.Ο.Σ. και αφορά συνολικά το πολιτικό σύστημα της σαπίλας. Δεν είναι τυχαίο ότι στο χορό τής εν λόγω προβοκάτσιας έχουν συμμετάσχει βουλευτές της ΝΔ (Μανώλης), εξέχουσες φυσιογνωμίες του ΠΑΣΟΚ (Πάγκαλος, Βερελής κ.ά.), η «Αυγή» (κάνοντας «πλάτες» στον Πάγκαλο), αρθρογράφοι άλλων εφημερίδων (π.χ. «Βήμα»).

Ο λόγος είναι απλός: Το σύστημά τους βρωμάει και ζέχνει. Οποιος, επομένως, δεν αποτελεί μέρος του «κλαμπ» της Κόπρου θα πρέπει να λερωθεί κι αυτός. Αφού δεν μπορούν να πείσουν ότι «διαφέρουν μεταξύ τους», καταφεύγουν στην τακτική του «όλοι είναι ίδιοι», χαλασμένοι και μαγαρισμένοι, προσπαθώντας σε τούτον τον συμψηφισμό της αθλιότητας να εντάξουν και το ΚΚΕ.

Εκείνο που τους ενοχλεί είναι ακριβώς η ηθική ακτινοβολία του ΚΚΕ. Αυτό είναι που δεν αντέχουν. Πασχίζουν μάταια. Σε όποιον γκαιμπελισμό κι αν καταφύγουν, όση λασπουριά κι αν επιστρατεύσουν θα γίνεται μπούμερανγκ και θα επιστρέφει να τους συναντήσει στο βούρκο τους. Γιατί, ας το συνηθίσουν, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Αυτό, δα, έλειπε.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ