Τρίτη 5 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 4
ΑΠΟ ΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΡΑ
Του δίνουν βήμα για να προβοκάρει

Παπαγεωργίου Βασίλης

Ψεύτης και υποκριτής, ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ. Καρατζαφέρης, ξανασέρβιρε την προβοκάτσια (τη χαλκευμένη και στα μυστικοσυμβούλια του ΠΑΣΟΚ) περί δήθεν σχέσεων του ΚΚΕ με την εταιρεία «Γερμανός» στην εφημερίδα του «Α1», και στο «Βήμα της Κυριακής». «Αν ενοχλείται ο Περισσός κάθε φορά που αναφέρεται ο "Γερμανός", ας μας εξηγήσει γιατί ενοχλείται (...) Μου κάνει εντύπωση ότι, ενώ παντού φωνάζει το ΚΚΕ, στην περίπτωση του "Γερμανού" έκανε το Γερμανό...», ψέλλισε στο «Βήμα».

Μιλά αποθρασυμένος και από την (τουλάχιστον) ανοχή που επιδεικνύουν συγκροτήματα Τύπου - μεγαλοεπιχειρηματίες και υπάλληλοί τους, με επιδίωξη και συμφέρον να χτυπηθεί το κόμμα της εργατικής τάξης με γκαιμπελικές μεθόδους. Γιατί απάντηση έχουν πάρει κατ' επανάληψη. Γιατί έχουν προκληθεί και αδυνατούν να φέρουν στοιχεία στήριξης της προβοκάτσιας, αφού δεν υπάρχουν. Αν και έπεσαν θεοί και δαίμονες (από ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑ.Ο.Σ.) να βρουν την παραμικρή σκιά στη στάση του ΚΚΕ για το «Γερμανό», δεν επιβεβαίωσαν λέξη από τη συκοφαντία.

Αλλά, έτσι είναι ο αντικομμουνισμός. Ασύδοτος, επιμένει να πετά λάσπη. Και θεωρώντας πως διαμόρφωσε πραγματικότητα πάνω στο ψέμα του, το επαναλαμβάνει ως δεδομένο. Με πλήρη συνείδηση οι του ΛΑ.Ο.Σ. και όσοι τους στηρίζουν, αυτό πράττουν, ψευδόμενοι και συκοφάντες, εκπληρώνοντας τον άθλιο πολιτικό τους ρόλο. Είναι επικίνδυνοι και για την πολιτική ζωή. Αλλά αυτή είναι η δημοκρατία τους. Σάπια. Που κάνει πολιτική με το βούρκο απ' όπου αναβλύζουν και ανάλογα πολιτικά πρόσωπα και δυνάμεις. Με δοτούς βρώμικους ρόλους και από ιμπεριαλιστικά επιτελεία.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ