Πέμπτη 14 Μάη 2009
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
Σελίδα 12
ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ 2009
Προεκλογικές συγκεντρώσεις

Μπροστά στις ευρωεκλογές, προγραμματίζονται για το επόμενο διάστημα οι παρακάτω προεκλογικές συγκεντρώσεις:

Στην Αθήνα

Σήμερα Πέμπτη, στις 8 μ.μ., σε συγκέντρωση στην πλατεία του Αγ. Ανδρέα, στη Λαμπρινή, θα μιλήσει ο Π. Παπαγεωργόπουλος, υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Την Τετάρτη 20/5:

-- Στην κεντρική πλατεία Πετρούπολης, στις 8 μ.μ., από τις Κομματικές Οργανώσεις της Δυτικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Τούσσας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΚΚΕ.

-- Στην πλατεία Εθνικής Αντίστασης στην Ηλιούπολη, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Νοτιοανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μάκης Παπαδόπουλος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Σημηριώτη της Νέας Ιωνίας, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Βορειοδυτικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιώργος Πέρρος, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Σκύρου (Τραλλέων και Βεΐκου, Γαλάτσι), στις 7.30 μ.μ., από τις ΚΟ Βορειοανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Γιάννης Τασιούλας, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Δαβάκη στην Καλλιθέα, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ της Νότιας Αθήνας. Θα μιλήσει ο Θανάσης Παφίλης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

-- Στην πλατεία Καισαριανής, στις 8 μ.μ., από τις ΚΟ Ανατολικής Αθήνας. Θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, μέλος της ΚΕ και υποψήφιος ευρωβουλευτής.

Στη Θεσσαλονίκη

Αύριο Παρασκευή 15/5:

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Αγίου Θεράποντα στην Κάτω Τούμπα, με ομιλητή τον βουλευτή του ΚΚΕ Γιώργο Μαυρίκο.

-- Στις 8 μ.μ. στη Μηχανιώνα, με ομιλητή τον Αγγελο Τζέκη, υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Τη Δευτέρα 18/5:

-- Στις 8.30 μ.μ., στην πλατεία Δημαρχείου στην Καλαμαριά, με ομιλητές τον Θανάση Παφίλη ευρωβουλευτή και επικεφαλής του ψηφοδελτίου και τον Γιώργο Μαργαρίτη υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

-- Στις 8 μ.μ., στην πλατεία Επταλόφου στους Αμπελόκηπους, με ομιλητές τον Γιώργο Μαυρίκο βουλευτή του ΚΚΕ και τον Κώστα Δρούτσα ευρωβουλευτή του ΚΚΕ.

Στον Πειραιά

Σήμερα Πέμπτη, συγκέντρωση της ΚΟ Κορυδαλλού στην πλατεία Αγίου Γεωργίου, στις 8 μ.μ., με ομιλήτρια την Χριστίνα Παναγιωτακοπούλου, υποψήφια ευρωβουλευτή.

Στο Μεσολόγγι

-- Το Σάββατο 16/5, σε συγκέντρωση στις 20.45 στην κεντρική πλατεία Μεσολογγίου, θα μιλήσει ο Μπάμπης Αγγουράκης, υποψήφιος ευρωβουλευτής.


Κορυφή σελίδας
Ευρωεκλογές Ιούνη 2024
Μνημεία & Μουσεία Αγώνων του Λαού
Ο καθημερινός ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ 1 ευρώ